beşiktaştan ettiği zararları çıkarmak için yeni bir üçüncü büyük ortaya çıkarırlar sanırım:)))) ts yi mi hazırlıyorlar acaba:))) ligtv bu herşeyi hesaplıyorlardır....
Arkadaslar benım Ligtv yi kapattırmak istememdeki sebeb birilerini korumasından ziyade biz futbol severleri koyun gibi gormeleri sebebini soylım gecenlerde bir kac forum sitesinde arastırma yaptım Ligtv yi kaca izliyorsunuz diye ve 100 kisiden hicbirii aynı ucrete izlemiyor yani kime ne tutturuyorlarsa onu soyluyorlar bu yuzden buna bir tepki olmalı bir sekilde ben Ligtv yi 31.5 tl ye izliyorum ve aynı Ligtv yi 68 tl ye izleyen arkadaslar var burda susunebiliyormusunuz sadece ligtv baska bir paket yok kimisi Ligtv ve spormax i 40 liraya izliyor ben bursa da ikamet ediyorum adamlar kanpanya yapmıs 39.90 a butun kanallar +Ligtv +Ligtv HD bu nasıl is anlamıs degilim ben bu yuzden kapatalım bir tepki gosterelim istiyorum feneri besıktası gs sı degıl butun futbol severleri ilgilendiren seyler bunlar bence kesinlikle birseyler yapmalı!
etmeyen fenerli olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Ben ligtv iptalinden yanayım. Başkanı sevmesemde yayıncı kuruluşa medyaya mhkye federasyona savaş açtı. Şu an doğru olanı yapıyor. Beşiktaş bu düzenin sessiz malı olmaya devam ederse Sarıyer Zeytinburnu gibi takım olur. Çünkü pasta büyük artık, fazla dilimlemeye gerek yok, Gs ve Fbnin taraftarı bizden fazla, bizi bu yarışın dışında tutarlarsa herşey istedikleri gibi olacak. Ben bu takımı medyaya yedirmektense Beşiktaş çatısı altında bir olmayı tercih ediyorum.
Dostum mükemmel yazmışsın insanlara anlatamıyorum..benim gibi düşünen buldum sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: Böğretmen
etmeyen fenerli olsun
olsun valla
Hehehehe acıyorum size ya. La Beşiktaşlığın başarısızlığının sorumlusu Lig Tv mi oldu
bursasporun başarısızlığının sorumlusunu beşiktaş yapan sen degilmiydin
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Hehehehe acıyorum size ya. La Beşiktaşlığın başarısızlığının sorumlusu Lig Tv mi oldu
su an ıtıbarıyle bjk forumumuzda 186 ıptal var,kı bu arakam sadece forzadakı rakam,az gıbı gozukebılır ama bır hesap yapalım 186 kısı ayda 50-55 ytl ödese ortalama (54 ödeyende var 70 odeyende biz 55i baz alalım)
186*55 = 10230 ytl yapar ayda
yıla vurdugumuz zaman 10230 * 12 =122760 ytl yapar
LİG TV DIŞARI!
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
bende büyük takımlar üzerinden prim yapmaya çalışan küçük takımlara acıyorum.
sadece figüran olduğun bir sisteme para kazandırmak ne kadar mantıklı tartışılır.
quote:
Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_
ben beşiktaşlıyım digitürk üm var iade etmeyeceğim neden
1-ben sadece lig tv izlemiyorum diğer kanallar da var izlemek için normal kanallar yani 2-maç bitiminde lig tv yorumcuların birtanesini dinlemiyorum erman olsun şansal olsun veya diğerleri açar trt 1 de dinlerim işim olmaz emanla şansalla
lig tv benim için adece maç izlemek için maça gidemeynlerde var diilmi yani protesto nuzu haklı görüyorum ama beşiktaşımı seyrtmekte benim hakkım maça gidemedim için mecburen lig tv almak zorundaydım
bana da hak vereecek beşiktaşlı kardeşlerim var dır da umarım
Edit: ben lig tv yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
kimsenin demirören yönetiminin kazmalıklarını göz ardı ettiği yok , ama bu digtürk'ün decoder satmak için ligi manipüle ettiği ve son 5 senedir Beşiktaş'ı figüran yaptığı gerçeğini değiştirmez o yüzden bu kampanyaya destek olalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
etmiyorum, etmiycemde.. Hedef değiştirmek isteyenler bunu çok güzel başarmışlar yine. Televizyonun sahipleri çıkıp top oynuyolar çünkü sahada. Televizyona decodera tv kumandasına tepki gösterene kadar buraya verilen enerjinin yarısı demirörene tepkiye harcansaydı bugüne kadar düzlüğe çıkmıştı takım çoktan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme