Şimdi Ara

lig tv normal receivere olmuyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar duydunki normal receiverlere lig tv takılamıyormuş. onun için digiturk kutusu nu almak gerekiyormuş. bu yüzden bende kartlı receiver alacağıma kartsız normal receiver almaı düşünüyorum. siz ne dersiniz hangisini tavsiye edersiniz, görüntü kalitesi iyi olursa fena olmaz. birde dijitürk kutusunu tavsiye ediyormusunuz. cok kalitesiz diyorlar ve şunu merak ediom o kutuyu alırsam aylık digiturk parasını ödemessem bu ku kutyu normal receiver olarak kullanabiliyormuyum teşekkürler şimdiden

• Eskiden modüllü üyeliği vardı digitürkün fakat şuan için D Smart üyelerinin avantajına olmasın diye onu kaldırdılar.Fakat bu ileride tekrar olmayacak anlamına gelmemeli.Ben size yine de kart girişi olan bir reacever almanızı öneririm.Reaceverı kullananacağınız yerde internetiniz var ise dreambox,triple dragon vb linux tabanlı bir cihazı almanızı öneririm.
    Ayrıca görüntü kalitesi bakımından da orta seviyeli cihazlar arasında goldmaster 9450 i de öneririm..
  • evet onları biliyorum geçen gördüm 300 ytl civarında birde emu su varmıs oda 100 ytl civarında bılgısayara takıp direk kullanıyormussun. lig tv yı bile kırıyor felan dıolar. ama burda okuduklarım bılgısayar bilgiin olmasıu gerekiyor dıolar nasıl bır bilgi bu ne yapmam gerekcek biraz anlatırmısın lütfen
  • Bilgisayara takılan emu diye bişey yok.Emunun anlamı yazılım.Evet biraz bilgisayar bilgisi gerekiyor ma google da bile aratsan bir sürü yardım alınabilecek site çıkıyor.Sonuçta atla deve değil yani.
    Olay çok kısaca şöyle.Dreambox cihazını uydu anteni sistemine dahil ettikten sonra dreambox cihazının kutusundan çıkan kabloyla modeme bağlıyorsun.İnternetten araştırıp bulduğun bir serverdan gelen datalar vasıtasıyla o serverdaki tüm yayınları sanki sende yasal abonelik kartı varmış gibi izliyorsun.Olay bundan ibaret.server bilgilerini cihazına girmek biraz teknik bir konu olduğundan onu netten daha detaylı arastırman gerekecek.
    Diğer konuya gelince yerli platformlar hakkında konuşmak yasak mualesef...
  • peki adam bana alet dışında 100 ytl lik birşey daha vercekti işte onla beraber ınternete bağlı olarak direk izleyebilceğimi söyledi. başka birşey yapmamm gerekirmiş. ozaman ben o 100 ytl lik şeyi almama gerek yok direk dreambox veya sky box kutusunu alayım. birde bu internete takılı olacak ya acaba internetin kotasından çok yermi kotalı internet olduğu için. biraz da eski bılgısayar kasarmı ve en son olarak sen bana ne tavsiye edersin bu konuda ki cahillimi anlamıssındır. ama bi yandan da 23'' lcd hd ready tv aldık onuda israf etmek istemiyorum sen bana receiverde tavsiyede bulunabilirmisin marka vs.. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandikci53

peki adam bana alet dışında 100 ytl lik birşey daha vercekti işte onla beraber ınternete bağlı olarak direk izleyebilceğimi söyledi. başka birşey yapmamm gerekirmiş. ozaman ben o 100 ytl lik şeyi almama gerek yok direk dreambox veya sky box kutusunu alayım. birde bu internete takılı olacak ya acaba internetin kotasından çok yermi kotalı internet olduğu için. biraz da eski bılgısayar kasarmı ve en son olarak sen bana ne tavsiye edersin bu konuda ki cahillimi anlamıssındır. ama bi yandan da 23'' lcd hd ready tv aldık onuda israf etmek istemiyorum sen bana receiverde tavsiyede bulunabilirmisin marka vs.. şimdiden teşekkürler

100 YTL lik şey ne imiş onu sorun bence.Ayrıca internetin kotasından hiç yemiyor bile denilebilir o kadar az yani.Ben de sınırlı kullanıyorum.Ben dreamboxın hd modellerini beklediğimden şuan için en uygun fiyatlı olan S500 modelini kullanıyorum.Gayet de memnunum.Eğer siz hd model falan düşünmüyorsanız 600 pvr işinizi görür..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.