Şimdi Ara

LİG TV SINIRLI SAYIDA 549 TL 1 YILLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
5
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Varolan Üyeliğim 2 Eylülde Bitiyor.DT Üyeliği Benim Üzerime..Bu Paketti Alırsam Kendi Üzerime 2.Üyelik Alabilir miyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Peki ben şimdi başvuru yapayım mı nasıl olacak kutu bendeyken ?

Eski paketi kapatma başvurusu yapın yeni paketi hiç üyeliğiniz yokmuş gibi kurulum yaptırın bu şekilde

Yarın arayıp çağırayım mı hocam o zaman? Kutu var derlerse ne diyeyim?

Servis soru sormaz kurulumu yapar gider arzu ederseniz aileden başka birinin üzerine kayıt açtırın böyle yaptırıyorum bu sene üyelikleri sıkıntı olması imkansız

Yarın valideden kayıt yaptırayım o halde peder bey pek anlamaz teşekkürler

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umraniye haricinde diger media marktlarda satisa cikacak mi.. aradim telefonunuzu ama ulasamadim.
  • Bildiğim kadarıyla çıkmıycak hocam. Bu paketler de sınırlı diye biliyorum. Bende bursadayım bir arkadaşı yönlendirdim benim için yarın gidicek alacak direk ümraniyeden.
  • Keşke Avrupa yakasından temin edebilsek,hemen alırdım
  • Turan arkadaşa 2 tane ayırttım bugün gidip alacağız inş
  • Turan geri dönüş yaptı ayrıntılar ve ilgin için teşekkürler. En kısa zamanda halletmeye çalışacağım.

Malum Küçükçekmece uzak kaliyo Ümraniye'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alituzcu

Turan geri dönüş yaptı ayrıntılar ve ilgin için teşekkürler. En kısa zamanda halletmeye çalışacağım.

Bende Kçekmece de ikamet ediyorum, nasıl çözdünüz sorunu acaba.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufy

quote:

Turan geri dönüş yaptı ayrıntılar ve ilgin için teşekkürler. En kısa zamanda halletmeye çalışacağım.

Bende Kçekmece de ikamet ediyorum, nasıl çözdünüz sorunu acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

Benimle beraber almak isteyen 2 arkadaşım daha var. Kartları vericez birine o gidip bizim yerimize de alıcak.
  • quote:

quote:

quote:

Benimle beraber almak isteyen 2 arkadaşım daha var. Kartları vericez birine o gidip bizim yerimize de alıcak.

Mail order yoluyla ödeme alıp,adrese kargo yapıyorlar mı acaba.

• Sezon öncesi için iyi fiyat.

Sezon ortasında 400lere yeniden düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Varolan Üyeliğim 2 Eylülde Bitiyor.DT Üyeliği Benim Üzerime..Bu Paketti Alırsam Kendi Üzerime 2.Üyelik Alabilir miyim sizce?

Üzerinize 2. Üyelik tabiki alabilirsiniz yada aileden başka birinin üzerine üyelik alabilirsiniz size kalmış

• quote:

Keşke Avrupa yakasından temin edebilsek,hemen alırdım

Değerli kardeşim Avrupa yakasında paket olacak fakat nezaman olur bilmiyorum yarın 1-2 güne olur tahminim sınırlı sayıda gerçekten yolunuz düşerse Avrupa yakasındaki mazalara bakın isterseniz ben yarın öğrenirsem size haber ederim kardeşlerim Ümraniye Media marktta stok bilgi için .0545 527 60 43 Turan çevik

• Turan bey ankara da da olacak mı? Olursa lütfen buradan hangi mm de olduğunu yazabilirmisiniz? teşekkürler
  • çok para
  • benim şampiyonlar paketim dün kapanması lazımdı kapanmadı iptal fax sı ulaşmıştı teyit aldım neyapmam lazım bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3s3vi

Turan bey ankara da da olacak mı? Olursa lütfen buradan hangi mm de olduğunu yazabilirmisiniz? teşekkürler

Haberim olursa size bilgi vereceğim

• Bursa mağazaya gelir mi

• Aldım sorunsuz bir gün içinde gelip IQ kutulu Digiturk bağladılar.. Teşekkürler.
  • Paketi satin alsak kibrista kurulum yaptirabilirmiyiz acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.