Şimdi Ara

LİG TV SINIRLI SAYIDA 549 TL 1 YILLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
5
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kredi karları ile taksit yapabiliyor muyuz? hangi karta kaç taksit? gibi bilgileri de belirtirseniz sevinirim..
    Bu kampanyadan anladığım 549 TL yi çekeceksin karttan ya da nakit,buna sadece 1 kereye mahsus 30 TL aktivasyon ya da kurulum ücreti adı neyse bir bedel eklenecek ve toplamda 579 TL ye 1 sene ne fatura,ne bir başka mevzu olmadan;

-HD LİG TV
    -HD normal kanallar (Show TV vs gibi)
    -3D maç yayını olduğu zamanlarda 3D Süper Lig maçları ve varsa film,belgesel vs 3D kanallar
    -Seçeceğimiz 2 Keyif Paketindeki kanallar (İçinde HD olanlar da HD olarak)
    -Ulusal Kanallar (Star,ATV,Kanal D vs vs)

yukarıda saydıklarımı izleyebilceğiz diye algılıyorum doğru mudur ?
  • Evet arkadaşım aynen öyle.Ben de aldım kendime.Pazartesi kuruluma gelecekler. Taksit olarak bonus ve maximum 9 taksit. Diğer kartlar 5 taksit demişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gr_avci -- 21 Ağustos 2014; 15:10:04 >
  • Ümraniye MM'deki Turan kardeşime ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Yardımı sayesinde tekrar aynı kampanyadan geçen seneki şartlarla faydalandım. 1-2 gün içinde bağlanması için digiturku arayıp kurulumu yaptırmayı planlıyorum. Özellikle bizler gibi maç sevdalıları için kaçırılacak bir fırsat değil. 75 liralık paketi 45 liraya izleyeceğiz :) tekrar tşk Turan kardeş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumiii87

Paketi satin alsak kibrista kurulum yaptirabilirmiyiz acaba

Evet Kıbrıs'a kurulum yapılıyor hiç bir sıkıntı olmaz Digitürk bayisi ordada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

hocam kredi karları ile taksit yapabiliyor muyuz? hangi karta kaç taksit? gibi bilgileri de belirtirseniz sevinirim..
    Bu kampanyadan anladığım 549 TL yi çekeceksin karttan ya da nakit,buna sadece 1 kereye mahsus 30 TL aktivasyon ya da kurulum ücreti adı neyse bir bedel eklenecek ve toplamda 579 TL ye 1 sene ne fatura,ne bir başka mevzu olmadan;

-HD LİG TV
    -HD normal kanallar (Show TV vs gibi)
    -3D maç yayını olduğu zamanlarda 3D Süper Lig maçları ve varsa film,belgesel vs 3D kanallar
    -Seçeceğimiz 2 Keyif Paketindeki kanallar (İçinde HD olanlar da HD olarak)
    -Ulusal Kanallar (Star,ATV,Kanal D vs vs)

yukarıda saydıklarımı izleyebilceğiz diye algılıyorum doğru mudur ?

Kardeşim kesinlikle doğru yılık 549 tl servise 30 tl aktivasyon elden veyorsunuz lig tv dünyaca ünlü belgesel kanalları HD olarak izleyeceksiniz ve lig tv yi HD ve 3D izleyeceksiniz bildiginiz gibi paketin aylık maliyeti normalde 70 tl civarında bu paket size 45.75 kuruşa gelmiş olacak gerçekten güzel fiyat

• Turan tesekkurler bugun kuruluma geldiler .

• Turan Bey güvenilir bir arkadaştır.Şehir dışından alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.Ben geçen yıl almıştım çok yardımcı olmuştu.
    Bu yılda iptal için arayınca çok cazip bir fiyattan yeniledim.
  • Turan bey kibrisa kurulum olayi netlesirse havale ile almak isterim sizden bu paketi son durum nedir acaba digiturkten bilgi alabildinizmi

• quote:

Turan bey kibrisa kurulum olayi netlesirse havale ile almak isterim sizden bu paketi son durum nedir acaba digiturkten bilgi alabildinizmi

Paket elimde var bilgi için yarın arayın beni Turan çevik ben 0545 527 60 43

• quote:

Orijinalden alıntı: iStPaLaDiN

Turan tesekkurler bugun kuruluma geldiler .

Rica ederim :)

• Yarin mutlaka aricam sizi turan bey yarin gorusuruz

• Dün akşam kocaeli gebzeden kalkip ümraniye magazasina giderek nedim beyin yonlendirmesi ile turan beyden paketi satin aldim. Gecen sene optimum magazadan almistim. Ve 2 eylulde bitecek. Umarim paketin ustune ikinci uyelikte sorun cikartmazlar. Bu aksam digiturk bayisine gidip alacagim cihazi. Turan beye yardimlarindan dolayi tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

Arkadaşlar 1 yıllık lig tv Ümraniye Media Mart'ta sınırlı bir sayıda geldi satışa dün itibari ile sunduk fiyat 549 tl bildiginiz üzre giriş 2 keyif HD 3D şampiyonlar dahil Turan çevik ben tel 545 527 60 43

Arkadaşlar lig tvyi bu Cumartesi ve pazar satıyor olacağım elimde paket var yıllık 549 tl bildiginiz üzre taahhüt yok kurulum ücretsiz giriş 2 keyif belgesel lig tv HD 3D dahil istediğiniz zaman bilgi için çekinmeden arayabilirsiniz Turan çevik Ümraniye Media Markt tayım 0545 527 60 43

• quote:

Orijinalden alıntı: tan90

Dün akşam kocaeli gebzeden kalkip ümraniye magazasina giderek nedim beyin yonlendirmesi ile turan beyden paketi satin aldim. Gecen sene optimum magazadan almistim. Ve 2 eylulde bitecek. Umarim paketin ustune ikinci uyelikte sorun cikartmazlar. Bu aksam digiturk bayisine gidip alacagim cihazi. Turan beye yardimlarindan dolayi tesekkurler.

Rica ederim Cumartesi pazar mazadayım elimde paket var Almak isteyen arkadaşlar Turan çevik ben bana ulaşın lütfen 0545 527 60 43

• geçen sene de satürnden almıştım, şimdi aldığımızda iptal ettirip öyle mi kullanıyoruz yoksa devam ettirebiliyor muyuz?
  • digitürk merkezden aradılar bugün. mevcutü yeliinize verdiğiniz iptal talebini kaldıralım. media markttan aldığınız paketi üyeliğinize tanımlayalım dediler.tmm olsun dedim. tekrar arayacaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tan90

digitürk merkezden aradılar bugün. mevcutü yeliinize verdiğiniz iptal talebini kaldıralım. media markttan aldığınız paketi üyeliğinize tanımlayalım dediler.tmm olsun dedim. tekrar arayacaklarmış.

Tamam ozaman güzel teklif

• quote:

Orijinalden alıntı: theace

geçen sene de satürnden almıştım, şimdi aldığımızda iptal ettirip öyle mi kullanıyoruz yoksa devam ettirebiliyor muyuz?

Paketi satın aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayın onlar bazen şifreyi hala hazırda kullandığınız paketin üstüne şifreyi aktive ediyorlar

• quote:

Turan bey kibrisa kurulum olayi netlesirse havale ile almak isterim sizden bu paketi son durum nedir acaba digiturkten bilgi alabildinizmi

Kıbrıs'a kurulum yaptıramadım uluslararasına giriyormuş arkadaşlar bu arada hala elimde paket var 0545 527 60 43 Turan çevik bilgi için lütfen atayınız yer Ümraniye Media Markt ikea nın yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: gr_avci

Evet arkadaşım aynen öyle.Ben de aldım kendime.Pazartesi kuruluma gelecekler. Taksit olarak bonus ve maximum 9 taksit. Diğer kartlar 5 taksit demişti bana.

Ilginiz için teşekkürler iyi günlerde seyretmenizi diliyorum tuttuğunuz takım iyi oynar inşallah :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.