Şimdi Ara

Lig tv spiker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yalçın çetin ercan taner ile beraber bu ulkenin en iyi spor spikeridir.ikisi de bu meslege torpilsiz hakkiyla sinavla calisarak gelmistir.ikisi de trt nin trt olduğu zamanlardan gelmistir.30 yas uzeri olanlar anlar ne demek istediğimi.

bein sporta daha iyileri varmis.degil beinsport hic bir kanalda bunun gibi sadece isini yapan mac anlatan kaliteli adam yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en iyi spikeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqunadan -- 11 Eylül 2017; 0:00:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sesini duyunca duygulaniyorum aklima 2002 dünya kupasi geliyor valla.

Bizim jenerasyonun önemli spikerlerindendir Yalçın Çetin.Ercan Taner,Sabri Ugan keşke bu isimleri de Lig tv alsa.

Sabri Uganin 2000lerdeki Sampiyonlar ligi anlatimlarini ozledim.

Starı Dogus grubu aldiginda Ercan Taner Gsnin sampiyonlar ligi,Fener ve Bjknin Uefa maclarini anlatiyordu.Sonra Uefa ihalesi Trtye gecince Ercan Tanere mac kalmadi Ntvsporda Belcika ligi anlatmak zorunda kaldi adamcagiz
  • Cok kotu spiker.

Bu adam eksi sozlukte cok gereksiz hypelaniyor, burada da durum farkli degil gordugum kadariyla. Belki mac anlatimi guzeldir ancak mac anlatimiyla iyi spiker olunmuyor. Sesi bir spiker icin fazlaca kalin ve kulak tirmaliyor. Cok cok kotu bir sesi var. Bu kadar kalin ses ile mac sunulmaz.

Iyi spiker ne derseniz bakin Ingiltere'nin gelmis gecmis en iyi spikerine. Martin Tyler. Dinlemeye doyamazsiniz.

Ya da farkli bir ton ariyorsaniz NBA'ye gidin, Kevin Harlan.

Ama bu adam spiker degil beyler. Kulak tirmaliyor, telaffuzu cok kotu. Hizli konusunca hic bir sey anlasilmiyor. Burnundan konusuyor. Hele bugun mikrofon da sorunluydu sanirim ne dedigi bile anlasilmiyordu.

Dun bu adamin Fener macini sundugunu gorunce kucuk hesaplar yapip sevinmistim, yarin macimiz var bu gece bu maci anlatip Antalya'ya gitmez diye. Ama yanilmisim, yikildim resmen.

Cok kotu beyler, bu adamin sedi cok kotu. Katlanilacak gibi degil. Isyan ediyorum artik.

Keske Ercan Taner anlatsa.

• Nostaljik bir hava katıyor, bende ilk maçta alışamamıştım fakat Milli maçlardan aşinalık var.
  • Bein sports da Gökhan abdik var genç kategorisinden en iyi spiker.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.