Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yu8suf

Bulunduğum yerde turkcell 3g yok,avea 3g var avea yapsaydı alırdım bu paketi..
    htc desire hd desteklemiyor saka gibi ya off..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoS

htc desire hd desteklemiyor saka gibi ya off..

Alıntıları Göster
    lig tvli paketi 1ay ücretsiz deneyebiliyor muyuz?
  • Lig Tv'li paketi ücretsiz deneyemiyoruz.Ben dün abone oldum ve Trabzon-Belediye macını hem iPhone'dan hem iPad'den izledim iPhone'da çok az bi takılma oluyor iPad'de ise hiç takılma yoktu gayet güzel izledim
    Bugün gs macını da izleyeceğim bakalım sorunsuz olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Lig Tv'li paketi ücretsiz deneyemiyoruz.Ben dün abone oldum ve Trabzon-Belediye macını hem iPhone'dan hem iPad'den izledim iPhone'da çok az bi takılma oluyor iPad'de ise hiç takılma yoktu gayet güzel izledim
    Bugün gs macını da izleyeceğim bakalım sorunsuz olur inşallah
    Ben sitede hnagi telefonlari destekledigine dahil bilgi bulamadim tam liste icin link verebilirmisiniz veya buraya yazarsanizda olur.
  • Ben izledim hiç takılma olmuyor yalnız ben internete 3g üzerinden değil wifi üzerinden bağlandım
  • 4gb netin var diyelim

Bu paketi alınca önce 4gb tan gidip sonra ücretsiz olmasın?

Onu sistem ayırt ediyormu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

4gb netin var diyelim

Bu paketi alınca önce 4gb tan gidip sonra ücretsiz olmasın?

Onu sistem ayırt ediyormu acaba ?

Evet sistem ayirt ediyor. Hatta 100 mb bile paketin olsa, ondan gitmiyor.
  • Valla su paket icin tcelle gecebilirim.

Vodafoneda limitsiz 3g interneti birakmak zor geliyor

Birde 444....

Ancak

Futbol cok onemli

Besiktas bi hayat

Kaldim arada..

İnternet paketinden ayri calismasida harbi takdir edilecek bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 18 Eylül 2011; 23:31:58 >
  • quote:

Valla su paket icin tcelle gecebilirim.

Vodafoneda limitsiz 3g interneti birakmak zor geliyor

Birde 444....

Ancak

Futbol cok onemli

Besiktas bi hayat

Kaldim arada..

İnternet paketinden ayri calismasida harbi takdir edilecek bir olay
    Arkadaşlar bugün denemek için günlük olan 2,9 tl'lik paketten aldım. Pakette Ligtv, Ligtv2, Ligtv3 kanalları var. Paketin içeriği sadece maç yayını. Maç önü ve sonu programlarda dahi yayın açılmıyor. Sadece maça 2-3 dk kala yayın açılıyor ve maçtan 2-3 dk sonra tekrar kapatılıyor. Ayrıca pakete diğer liglerin maçları dahil değil. Örneğin bugün Ligtv3'te Man. Utd-Chelsea maçı vardı fakat maçı yayınlamadılar. Yani sadece Spor Toto Süper Lig maçlarını izleyebileceksiniz. Kesinlikle kendi internet paketinizden veya bakiyenizden internet kullanımıyla alakalı bir ücret kesilmiyor veya kotanızdan düşmüyor. Yayın kalitesine gelirsem (iphone 4 kullanıyorum) bence bir telefon için ideal bir görüntüydü. Her şeyi açık seçik görebiliyordum. Gerçek yayından 30 sn gecikmeli olarak geliyor görüntü(test ettim)Benim notum: 8/10
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

• Screen alsaydiniz keske
  • quote:

Screen alsaydiniz keske
    herseyi boşver, sadece bu ligtv olayı için bile turkcell tercih eden kişi sayısı çok olur..
  • quote:

Screen alsaydiniz keske

Akşam alırım BJK maçında.. ve yüklerim buraya. Aldım aylık paket. 9.90 TL süper bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

quote:

Screen alsaydiniz keske

Akşam alırım BJK maçında.. ve yüklerim buraya. Aldım aylık paket. 9.90 TL süper bir rakam.

Alıntıları Göster
    Ben kullanıyorum arkadaşlar. İphone 4 üzerinden izliyorum. Dün aldım.. Ancak beğendiğimi söyleyemem. wi fi bağlantı üzerinden zaten izin vermiyor 3g zorunluluğu var. takılmıyor ama akıcı değil. açıkçası beğenmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

Ben kullanıyorum arkadaşlar. İphone 4 üzerinden izliyorum. Dün aldım.. Ancak beğendiğimi söyleyemem. wi fi bağlantı üzerinden zaten izin vermiyor 3g zorunluluğu var. takılmıyor ama akıcı değil. açıkçası beğenmedim..

Alıntıları Göster
    Bunlar da ss ler..

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE

• Gayet kaliteli durmus..

Ayrica bu mobil yayin ihalesini Avea adina Turk Telekom almamismiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Ben sitede hnagi telefonlari destekledigine dahil bilgi bulamadim tam liste icin link verebilirmisiniz veya buraya yazarsanizda olur.

Bu konuda yardimci olabilecek kimse yok mu?

Birde yukarida biri wifi den izlenmiyor demis baska biride izleniyor demis dogrusu hangisi?
  • quote:

Gayet kaliteli durmus..

Ayrica bu mobil yayin ihalesini Avea adina Turk Telekom almamismiydi ?

durağan görüntülerde kaliteli ancak hareketli görüntülerde kasıyor bir nevi.. yani şöyle söyleyeyim.. normal tv leri telefonumdan wi fi üzerinden izlediğimde görüntü gayet akıcı sanki telefon hz oranı çok yüksekmiş gibi. ancak aynı kanalı internet paketimden izlemeye kalktığım zaman hareketliliğin kalitesi düşüyor. Eğer telefonu lcd ye takıp izlerseniz televizyonu da telefonu da kırmak istersiniz gibime geliyor. Şahsen ben kırardım ayrıca kısa bir süreliğine sadece maçları veriyorlar. Yayın hakları gereği maçtan sonra yayın gidiyor. Ancak bu kısa süreli bir şey. Daha sonra 7 24 yayın yapmaya devam edilecekmiş.

Ayrıca mobil yayın ihalesini de Türk Telekom aldı Avea için doğrudur.

• quote:

quote:

Bu konuda yardimci olabilecek kimse yok mu?

Birde yukarida biri wifi den izlenmiyor demis baska biride izleniyor demis dogrusu hangisi?

2.sorunuzun cevabını yazdım..

1. ye gelirsek 3G uyumlu bütün telefonları desteklemektedir. Bazı 3g telefonlarına mobil tv uygulaması indirilemiyor. Bunun için telefonunuzun internet tarayıcısından mobil tv ye bağlanıyorsunuz.
  •  LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE

3g uzerinden ntv boyle

Lig tv de bu kalitede ise gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 19 Eylül 2011; 12:20:07 >
  • quote:

3g uzerinden ntv boyle

Lig tv de bu kalitede ise gayet iyi
    Bulundugun bölgede 3G çekimi iyi ise emin ol daha kaliteli.. Benim oturdugum yerde 3G full çekiyor ve ne bir donma, ne bir takılma olmuyor. Görüntü maç anında dahi süper. (ki maç sürekli hareketli oldugundan normalde görüntünün daha kalitesiz olması lazım ama hiç de öyle degil.)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.