Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur06

teşekkür ederim hocam. Dün gece lig tv uygulaması ile bjk-ag maçının gollerini izleyebildim , maçtan ne kadar süre sonra yüklüyorlar acaba?

Golleri hemen yüklüyorlar, özeti de maç biter bitmez...
  • Ben zaten evimdeki Digiturk ve DSmart'ı bedava izliyorum istediğim heryerden pek gerekli olmadı bana :)
  • samsung galaxy gio desteklemıo dıor androıd ıcın apk fln yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

teşekkür ederim hocam. Dün gece lig tv uygulaması ile bjk-ag maçının gollerini izleyebildim , maçtan ne kadar süre sonra yüklüyorlar acaba?

Golleri hemen yüklüyorlar, özeti de maç biter bitmez...

Saol hocam
  • Benim herhangi bir internet paketim yok, buna üye olup 3G ile izlediğimde sade aylık 9.90 vereceğim değil mi? Herhangi bir ekstra data ücreti alınmayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Benim herhangi bir internet paketim yok, buna üye olup 3G ile izlediğimde sade aylık 9.90 vereceğim değil mi? Herhangi bir ekstra data ücreti alınmayacak?

aynen öyle
  • Eyvallah hocam. Bakalım deneme amaçlı aldım 1 aylık paket..
  • maçın başlamasını bekliyorum :)
  • samsung omniada açmadı birtürlü.
    şuan ligttv1demi GS maçı
  • maç bitecek ben hala izleyemedim..
  • huawei u3100 telefonla açtım maçı ama omnia ile açamadım...
  • Sony Ericsson Arc kullanıyorum, bir şekilde netten APK sini buldum yükledim. APN ayarı da yaptım ve mobiltvyi açabildim. Ancak paket almak istediğimde cihazınız desteklenmemektedir diyor ne ligtv ne standart paket alamıyorum. Benzer sorunla karşılaşanlar var mı? Nasıl hallederiz bunu? :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

Sony Ericsson Arc kullanıyorum, bir şekilde netten APK sini buldum yükledim. APN ayarı da yaptım ve mobiltvyi açabildim. Ancak paket almak istediğimde cihazınız desteklenmemektedir diyor ne ligtv ne standart paket alamıyorum. Benzer sorunla karşılaşanlar var mı? Nasıl hallederiz bunu? :P

aynı cihazdan arkadasımda var dun aksam mh aradık uzun konusmalar neticesinde cihazın cok yeni oldugu henuz bu cihazı bu uygulamanın desteklemediğini anlattılar.Uzerinde calısma yapıldıgı belirtildi...
  • quote:

Sony Ericsson Arc kullanıyorum, bir şekilde netten APK sini buldum yükledim. APN ayarı da yaptım ve mobiltvyi açabildim. Ancak paket almak istediğimde cihazınız desteklenmemektedir diyor ne ligtv ne standart paket alamıyorum. Benzer sorunla karşılaşanlar var mı? Nasıl hallederiz bunu? :P

bende de huawei ideos x5 var apk yı yükledim her türlü yöntemi denedim fakat cihaz destelemiyor diyor başka bişey demiyor aşamadım bir türlü....
  • wap ile girdiğimde ligtv-ligtv2-ligtv3 çıkıyordu.
    şimdi diğer standart paketteki kanallarda çıkıyor listede ama açılmıyor.
    sizdede durum böylemi?
  • arkadaşlar merhaba, ben
    turkcell mobil tv abonesiyim
    fakat mobil tv uygulamasını n8
    desteklemediği için wap
    üzerinden izliyorum. Büyük bi
    ihtimal turkcellin mobil tv uygulamasını s60v5 olan yani
    5800daki mobil tv uygulaması
    n8de çalışır. Bana 5800ın
    turkcell mobil tv uygulamasını
    burada paylaşabilen olursa çok
    sevinirim.
  • arkadaşlar lig tv paketini alınca maç izlerken takılma oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

arkadaşlar lig tv paketini alınca maç izlerken takılma oluyor mu?

bağlantı durumuna göre bazen oluyor.
    bazende cok net oluyor.
  • bugünkü macda görüntü çok güzel son 1hafatanin en net görüntüsü bjk bur maci
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

quote:

bende de huawei ideos x5 var apk yı yükledim her türlü yöntemi denedim fakat cihaz destelemiyor diyor başka bişey demiyor aşamadım bir türlü....

androidli telefonlar için bir yöntem önerebilirim. dolphin tarayıcıyı kurup ayarlarından dolphin ayarları useragent kısmını costum seçerek NokiaN73 yazıp, wap ayarlarıyla wap.mobiltv.turkcell.com.tr adresine girerek paket alıp wap sayfası üzerinden izleyebilirsiniz.

not: herhangi bir internet paketiniz olmasını öneririm. androidte bağlantıyı arka planda kullanan uygulamalar olabiliyor buda ücret yansımasına neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 22 Eylül 2011; 22:32:14 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.