Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone'da vodafone 3G ile turkcell mobil tv'yi izlemenin bir yolu yok mu ya hattı tak çıkar yapmak istemiyorum maçlarda wifi ile izliyorum acaba vodafone 3G ile izleyebilirmiyim saygılar.
  • sanmıyorum hocam.
    wap ile bağlantı istiyor turkcell. iphoneda wifi ilede bağlandığı oldu ama rtsp; olarak yayın yaptığı için illlaki turkcell olması gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

sanmıyorum hocam.
    wap ile bağlantı istiyor turkcell. iphoneda wifi ilede bağlandığı oldu ama rtsp; olarak yayın yaptığı için illlaki turkcell olması gerekiyor..

wifi ile sorunsuz izledim vodafone hat takılı iken ne yazık ki vodafone 3G ile izleyemedim.
  • gecen sezon sonunda iphone 3gs ile wifi ile ilk denedik oldu.
  • Şu an bursa-gençlerbirliği maçını izliyorum. Telefon Sony Ericsson Arc. Kalite yerlerde, hiç artmazmı arkadaş bu :(
  • İLGİNÇ....

3 saatlik otobus yolculuğunda bursa maçını izledim. hemde hareket olmasına rağmen gayet iyiydi..
    şehir merkezinde okadar dandik olan, dışarda gayet netti..
  • tv deki goruntuyle mobil tv deki goruntu kac saniye fark ediyor? millet gol diye bagirdiginda bizde kaleci atışı kullanilmasin:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

tv deki goruntuyle mobil tv deki goruntu kac saniye fark ediyor? millet gol diye bagirdiginda bizde kaleci atışı kullanilmasin:))

30 sn. civarlarında fark var. test etmiştim
  • Mai izleyebilen varmı fb ibb macını yayınlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Mai izleyebilen varmı fb ibb macını yayınlamıyor

izleyebiliyorum şuan.
  • şuan bendede fb maçı açık.
    kalite yerlerde yine
    radyo niyetine izliyoz işte
  • bjk maçı fena değildi ama yinede çamurda güreşen maymunlar gibi kalite..
  • quote:

bjk maçı fena değildi ama yinede çamurda güreşen maymunlar gibi kalite..

Dün ilk defa bende maç yayını berbattı. Hatta berbat bile denemez, o kadar kötüydü ki daha ağır bir kelime bulmam lazım.. 90 dakikalık maçın 20 dakikasını izleyemedim bile. Kesiliyordu ve bir daha yayın gelmiyordu. Telefonu bastan bile baslattım ama nafile. 20 dakikalık izleyebildiğim bölümde ise görüntü o kadar kötüydü ki; anlayamadım ben bu işi. Düne kadar inanılmaz net izliyordum oysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

bjk maçı fena değildi ama yinede çamurda güreşen maymunlar gibi kalite..

Dün ilk defa bende maç yayını berbattı. Hatta berbat bile denemez, o kadar kötüydü ki daha ağır bir kelime bulmam lazım.. 90 dakikalık maçın 20 dakikasını izleyemedim bile. Kesiliyordu ve bir daha yayın gelmiyordu. Telefonu bastan bile baslattım ama nafile. 20 dakikalık izleyebildiğim bölümde ise görüntü o kadar kötüydü ki; anlayamadım ben bu işi. Düne kadar inanılmaz net izliyordum oysa.

beşiktaş berbattı dün akşam yanlış görmüşsün sen setha dostum

• Android ve 3g internet ve WiFi akar :) kalite süper ve bedava ;) iphone a Adobe gelince sizde izlersiniz
  • telefonu değiştiricem bu sıralar.
    bakalım başka tlfda nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Android ve 3g internet ve WiFi akar :) kalite süper ve bedava ;) iphone a Adobe gelince sizde izlersiniz

Nerden izliosun ki invisible

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Android ve 3g internet ve WiFi akar :) kalite süper ve bedava ;) iphone a Adobe gelince sizde izlersiniz

bir aplikasyon var (legal lig tvside üyesiyim tabi bunu ayrıca parantez açim). app tüm spor dallarının maçlarının linklerini anlık güncelleyip paylaşıyor. Misal geçen gs maçını süper kalitede izledim telefondan. Site linke yönelendiriyor site görünümlü maç yayınlanıyor ekranı tıklayıp çeviriyorum tam ekran benim tele görüntü geliyor ve izliyorum. çok süper. şöyle diyim program stream linkleri paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 4 Ekim 2011; 15:19:46 >

• quote:

quote:

quote:

bir aplikasyon var (legal lig tvside üyesiyim tabi bunu ayrıca parantez açim). app tüm spor dallarının maçlarının linklerini anlık güncelleyip paylaşıyor. Misal geçen gs maçını süper kalitede izledim telefondan. Site linke yönelendiriyor site görünümlü maç yayınlanıyor ekranı tıklayıp çeviriyorum tam ekran benim tele görüntü geliyor ve izliyorum. çok süper. şöyle diyim program stream linkleri paylaşıyor.

Eee bu kadar yazdıktan sonra bi de aplikasyonun adını linkini falan paylaşsaydın

• quote:

quote:

quote:

özel mesaj atarmısın ben iphone'da flash siteleri sorunsuz çalıştırıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.