Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    maç öncesi yayına bakıyorum şuan. %70 daha net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Cep telefonu ile maç mı izlenir ya. İzleyenler verimli görüntü alabiliyor mu acaba. Hiç sanmıyorum

ipad 2 ile nefis oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

Cep telefonu ile maç mı izlenir ya. İzleyenler verimli görüntü alabiliyor mu acaba. Hiç sanmıyorum

ipad 2 ile nefis oluyor.

İphone wifi baglantisi hareketli goruntulerde karelenmeler var ipad nasil muhtesem oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Android cihaz ile kalite çok iyi.

androidleri desteklemiyor diye biliyordum. xperia arc (android) calisirmi diyosunuz yani. eger oyleyse muhtesem bi fiyat super kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Android cihaz ile kalite çok iyi.

androidleri desteklemiyor diye biliyordum. xperia arc (android) calisirmi diyosunuz yani. eger oyleyse muhtesem bi fiyat super kampanya

telefona apkyı yukledik.http://www.sveziroglu.com/m/mtv.apk
    bağlantılardanda Mobil TV adında yeni bir bağlantı oluşturduk. (apn streaming olacak)
    başkada bişey yapmadım. Wildfire ile GS BURSA maçını komple izledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 17 Ekim 2011; 2:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

ipad 2 ile nefis oluyor.

İphone wifi baglantisi hareketli goruntulerde karelenmeler var ipad nasil muhtesem oluyor

Valla ben eskiden wifi ile izlerdim cam gibi takilmadan.ama simdi kapanmis sanikm ipad ocin yani en azindan bende calismadi .gs- birsa macini izledim 3g den.90 dakika icinde sadece 1 kere edge e dustum 20 saniye 3g ye reset atmakla gecti.onun disinda karelenme vs. Diye birseye raslamadim.

• BJK kayseri maçında kalite süperdi. Hiç takılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

BJK kayseri maçında kalite süperdi. Hiç takılmadı.

turkcell 3gden olsa gerek beşiktaşın kalitesi çok kötüydü moralim bozuldu
  • Bazıları kalite çok iyi diyor bu nasıl iş anlamadım. Ben de ne zaman açsam kalite berbat. Hiç bir şey net değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

Bazıları kalite çok iyi diyor bu nasıl iş anlamadım. Ben de ne zaman açsam kalite berbat. Hiç bir şey net değil!

Edge den izliyorsanız görüntü berbat olur,
    Bulunduğunuz yerde 3G bağlantısı zayıf olabilir.
    N73 le izliyorum,3G olan yerlerde kesilme bile yok,
    edgede kalitesiz izleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig tv harici diğer kanallardada gece 3te bile yayın açtıgımda çok kaliteli değil.
    android farkı bariz var. windows tabalı telefon kötüydü.
    dün GS maçı bitti şansalı izlerken 10dk kadar resmen HD kalitesindeydi yayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

Bazıları kalite çok iyi diyor bu nasıl iş anlamadım. Ben de ne zaman açsam kalite berbat. Hiç bir şey net değil!

Edge den izliyorsanız görüntü berbat olur,
    Bulunduğunuz yerde 3G bağlantısı zayıf olabilir.
    N73 le izliyorum,3G olan yerlerde kesilme bile yok,
    edgede kalitesiz izleniyor.

Onu biliyorum ama 3G den izliyorum. Hız testi yaptırıyorum 4 civarı çıkıyor. 20Mbitlik superonline fiber internetim var, ordan wifi bile deniyorum. Değişen birşey yok, kalite çok kötü. Telefonum sony ericsson arc.

• Bugun fb maçından sonra uyeliği kapatıyorum..
  • quote:

Bugun fb maçından sonra uyeliği kapatıyorum..

cevabınız için teşekkürler.

arkadaşlara yada size bir kaç sorum var

peki neden kapatıyorsunuz?

Ligtv paketini aldığımızda sadece maç izleniyormuş sonrası yokmuş sanırım. Dogrumudur?

3G çekme sıkıntısı olmayan bir yerdeyim. Takılmalar olur mu?

Benim fatura ödemenin ilk günü 20si. Bugün alsam bu paketi bu ayki bakiyeme ekleniyor değil mi?
  • 3-4 farklı telefonla denedim yayın hiş hoşuma gitmedi. (symbian android w.mobil)
    şuan android telefonda idare eder seviyede izleniyor ama karmaşık görüntü kalitesi.
    köy gibi yoğun olmayan yerde bile denedim yine husran bu yuzden kapatıcam.

ligtv paketinde; maç baslamadan 5 dk önce yayın baslar, maçtan 5-10dk sonra yayın biter.

3g cekme sıkıntısı olmayan yerde denedim farklı telefonlarla yinede yayın kötü..

bugun abone olursanız bugun ayın 17si. her ayın 17sinde faturalanır.ben ayın 20sinde abone oldum 19unda iptal edicem en gec yoksa faturaya eklenir..

radyodan dinler gibi yayın oluyor. teknoloji düşük.
    tivibunun android telefonda olanı mukemmel. bu teknolojide olsa harika olur.
    (dediklerim iphonelar için gecerli değil..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 17 Ekim 2011; 19:11:05 >
  • butun sorularimin cevaplarini aldim ruhum tatmin oldu ve paket icin mesaj attim telefonum desteklemiyormus. neyse turkcell e mail attim umarim sorunu hallederler
  • FB maçı var şuan.
    ilk yarı görüntü idare eder.
    hatta minibuste özerin golü olunca ayakta izleyenler ''vayy bee ne goldü'' dediler.
  • ipad 2 de denedim görüntü harika yine de hareket sırasında netlik bozulabiliyor tivibu gibi olsaydı keşke bende üyeliğimi sonlandıracağım.

• Nokia E5 de bu mobil tv çalışıyor mu hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.