Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

FB maçı var şuan.
    ilk yarı görüntü idare eder.
    hatta minibuste özerin golü olunca ayakta izleyenler ''vayy bee ne goldü'' dediler.

guzelmıs ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

FB maçı var şuan.
    hatta minibuste özerin golü olunca ayakta izleyenler ''vayy bee ne goldü'' dediler.

guzelmıs ...

ama bitirdim aboneliği

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

FB maçı var şuan.

guzelmıs ...

ama bitirdim aboneliği

hayırlısı olsun ... ben burada yazılanlardan sonra almadım ..aslında cok ıstıyordum merak edıyordum daha dogrusu .. ama cok olumsuz yorumlar var.. ızlerken adam sınır krızı gecırır bırde kotu olunca goruntu yayın neyse ıste ..

.. belkı zamanla duzeltırler .. ızlenecek durumda olur .. o zaman yıne mınıbusde umumı yayın yaparsın ..

• Xperia neo desteklemiyor var mi boyle bsi ya bi cozumu var mi bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Xperia neo desteklemiyor var mi boyle bsi ya bi cozumu var mi bunun

xperia arc tada çalışmıyor. beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Neyi beklicez ya biktim turkcell den o begenmedikleri avea da bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aveada telefonun destekliyormu? bir de lig tv paketi var mı aveanın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Xperia Arc'da kullanıyorum. Her telefonda kullanabilirsiniz, ben önceki mesajlarımda nasıl olabileceğini anlatmıştım.
    Ama 1 aylık denememin bitmesine birkaç gün kaldı ve hiç memnun kalmadım. Bu akşamki Ant- GS maçından sonra da iptal talebini girdim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Xperia Arc'da kullanıyorum. Her telefonda kullanabilirsiniz, ben önceki mesajlarımda nasıl olabileceğini anlatmıştım.
    Ama 1 aylık denememin bitmesine birkaç gün kaldı ve hiç memnun kalmadım. Bu akşamki Ant- GS maçından sonra da iptal talebini girdim zaten.

bilgilendirme için sağol hocam.zaten turkcell aklı başında bişey yapsa kafamı kırardım. boşa 10 lira kitlenmeye gerek yok sanırım deneme ayağına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 21 Ekim 2011; 23:17:34 >

• 10 tl karda var sayıyorum kendimi
  • MobilTV ilk ay bedava diye bi kampanya vardı, onu oradan halletmiştim. Ama ligtvye 10 kağıt bayıldık. Ama değmezmiş, hepsini iptal ettim.
  • amcamın ıpone4 telefonunda 1 aydır bi kaç maç izledik bir saniye ne donma ne bozulmaolmadı gayette netti wave2 aldım net olsun ekran diye ama mobiltv sayfasına kadar açıyor oradan ileri gitmiyor bilgisiolan?teşekkürler
  • Yayın kalitesi baz istasyonuna göre değişiyor. Amasya da Sadece 2 Baz istasyonu oldugu için ve yoğunluk daha fazla oldugu için yayınlarda karelenme oluyordu yalnız ankara keçiörende bildiğimiz cam gibi oluyor görüntü. skorbord'u bile net görebiliyorsun.

Birde üzücü haber vereyim. Artık standart paket almadan lig tv alamıyoruz. 20 Tl'ye denk geliyor yani. Telefon: Galaxy S2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdigecici

Yayın kalitesi baz istasyonuna göre değişiyor. Amasya da Sadece 2 Baz istasyonu oldugu için ve yoğunluk daha fazla oldugu için yayınlarda karelenme oluyordu yalnız ankara keçiörende bildiğimiz cam gibi oluyor görüntü. skorbord'u bile net görebiliyorsun.

Birde üzücü haber vereyim. Artık standart paket almadan lig tv alamıyoruz. 20 Tl'ye denk geliyor yani. Telefon: Galaxy S2

20 tl mümkün değil vermem bu pakete yayınlar geriden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Yayın kalitesi baz istasyonuna göre değişiyor. Amasya da Sadece 2 Baz istasyonu oldugu için ve yoğunluk daha fazla oldugu için yayınlarda karelenme oluyordu yalnız ankara keçiörende bildiğimiz cam gibi oluyor görüntü. skorbord'u bile net görebiliyorsun.

Git web tv al daha iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Git web tv al daha iyi :)

web tv de geriden geliyor hocam onuda almam

• Aylık standart paket almadan lig tv alınabiliyor. Alınamadığını da nereden çıkardınız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Aylık standart paket almadan lig tv alınabiliyor. Alınamadığını da nereden çıkardınız??

Lig TV paketini alabilmek için standard paket abonesi olmanız gerekiyor. Standard pakette, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi ile BANK ASYA 1. Liglerinden maçlar da yayınlanıyor.

Daha Dün Aldım Hemen Nerden Kendi Kafanıza Göre Böyle Kanıya Varıyorsunuz Anlamıyorum. He Tamam Ben Yalan Söylüyorum.
  • quote:

quote:

Aylık standart paket almadan lig tv alınabiliyor. Alınamadığını da nereden çıkardınız??

Lig TV paketini alabilmek için standard paket abonesi olmanız gerekiyor. Standard pakette, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi ile BANK ASYA 1. Liglerinden maçlar da yayınlanıyor.

Daha Dün Aldım Hemen Nerden Kendi Kafanıza Göre Böyle Kanıya Varıyorsunuz Anlamıyorum. He Tamam Ben Yalan Söylüyorum.

Benim standart paketim olmadan lig tv paketim var da ondan söylüyorum. Aylık sadece 9.90 TL ödüyorum.

Ama sizin mesajınız üzerine şu anda Turkcell'in sayfasini kontrol ediyorum:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/turkcell-mobil.aspx

Aynen dediğiniz gibi yazıyor:
    Turkcell MobilTV Standart Paket aylık ücreti 9,90 TL, günlük ücreti ise 1 TL’dir. Lig TV paketi ise aylık 9,90 TL, günlük 5,90 TL’dir. ​Lig TV paketini alabilmek için standard paket abonesi olmanız gerekmektedir. Turkcell MobilTV servisi altında yer alan video içeriklerine ise 49 kuruş - 99 kuruş ödeyerek sahip olabilirsiniz. Fiyatlara tüm vergiler dâhildir.

Ya sistemleri değişti. YA da ne yazdıklarını kendileri bilmiyorlar. Çünkü benim standart paketim yok ama lig tv paketim var ve sadece 9.90 TL ödüyorum. TArifem de 29 TL. Telsiz konucma vergisi, vs ile son faturam 41.2 TL idi. Yani bir anormallik yok idi. Şu anda güncel miktarım da yine normal.

Var bir gariplik (bana göre kendi sitelerinde yanlış bilgi vermiş durumdalar. Lig tv paketi standart paketi olmadan alınabiliyor.)

• quote:

quote:

quote:

Benim standart paketim olmadan lig tv paketim var da ondan söylüyorum. Aylık sadece 9.90 TL ödüyorum.

Ama sizin mesajınız üzerine şu anda Turkcell'in sayfasini kontrol ediyorum:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/turkcell-mobil.aspx

Aynen dediğiniz gibi yazıyor:
    Turkcell MobilTV Standart Paket aylık ücreti 9,90 TL, günlük ücreti ise 1 TL’dir. Lig TV paketi ise aylık 9,90 TL, günlük 5,90 TL’dir. ​Lig TV paketini alabilmek için standard paket abonesi olmanız gerekmektedir. Turkcell MobilTV servisi altında yer alan video içeriklerine ise 49 kuruş - 99 kuruş ödeyerek sahip olabilirsiniz. Fiyatlara tüm vergiler dâhildir.

Ya sistemleri değişti. YA da ne yazdıklarını kendileri bilmiyorlar. Çünkü benim standart paketim yok ama lig tv paketim var ve sadece 9.90 TL ödüyorum. TArifem de 29 TL. Telsiz konucma vergisi, vs ile son faturam 41.2 TL idi. Yani bir anormallik yok idi. Şu anda güncel miktarım da yine normal.

Var bir gariplik (bana göre kendi sitelerinde yanlış bilgi vermiş durumdalar. Lig tv paketi standart paketi olmadan alınabiliyor.)

telefonun ne dostum uerim alabiliyormusun?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.