Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 3GS ve şu ana kadar sadece 1 maçta verim alamadım. (BJK - Ankaragücü) Normalde problem yasamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 12 Kasım 2011; 11:34:21 >
  • sadece 9,9 ise bende alıcam..durum nedir, değişti mi kesin olarak?
  • Hırvatistan Turkiye maçını turkcell mobiltv farkıyşa 4.95tlye izlemek ve gunluk sınırsız konusma kazanmak için INDIRIM TV yazıp 2222ye gönderin diye mesaj geldi
  • xperia arc telefonlari hala desteklemiyormu son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

xperia arc telefonlari hala desteklemiyormu son durum nedir?

Bildiğim kadarıyla hayır ama daha önce benim yaptığım gibi yapabilirsin. Sim kartı başka telefona takıp mesaj atarak üye olabilirsin. Önceki sayfalarda detay bilgi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

xperia arc telefonlari hala desteklemiyormu son durum nedir?

Bildiğim kadarıyla hayır ama daha önce benim yaptığım gibi yapabilirsin. Sim kartı başka telefona takıp mesaj atarak üye olabilirsin. Önceki sayfalarda detay bilgi var.

oyle deneyim dostum sagol
  • Daha önce Mobil tv üyeliğim vardı,sonra iptal ettim,
    Turkcellden;
    ''Sayın mobil tv üyemiz tv de bu akşam maç var...''
    gibi haftada bir reklam mesajı gelmeye devam ediyordu.
    Ben de dün gece bir bakayım hala devam ediyor mu dedim,
    Telefondan kurcalarken internete girmişim,
    bir baktım mesaj geldi;
    ''internet kullanımınız 2 MB geçtiği için 12 TL ücretlendirildiniz''
    diyordu...
    Durup duruken 12 TL bayıldık iyi mi
  • Twitter dan Turkcell e şikayetimi yazmıştım,
    az önce beni aradılar;
    ''faturanız kesilsin düzeltelim'' dediler
  • neredeyse butun derbi maclar 1 ay içinde 1 ay için satın alırım derbi macları izlerim 1 ay sonra iptal ederim
  • ipad2 ile gelen lig tv aboneliği var bu üyelik ile pcde maçları izllemenin bir yolu varmı
  • Az önde bende aldım. Bu hafta beşiktaş-g.saray haftaya trabzon-beşiktaş sonra gsaray-fener maçı var.
    Tabi 20 tl'ye ödedik orası başka.
    Mobil tv'yi tek alamıyormuşuz. Normal tv abonelik şartmış. 9,90+9,90 =19,80
  • Nasıl verim alınıyor mu peki mobil tv den?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Az önde bende aldım. Bu hafta beşiktaş-g.saray haftaya trabzon-beşiktaş sonra gsaray-fener maçı var.

Mesajları takip etseydin keşke en azından standart aboneliği ilk ay bedava alabilirdin:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/MobilTV-1-ay-bedava.aspx

• quote:

quote:

Az önde bende aldım. Bu hafta beşiktaş-g.saray haftaya trabzon-beşiktaş sonra gsaray-fener maçı var.

Mesajları takip etseydin keşke en azından standart aboneliği ilk ay bedava alabilirdin:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/MobilTV-1-ay-bedava.aspx

Bedava aboneliğe bende baktım. Hatta aldım. Onay mesajıda şu şekilde
    "1 Ay Ucretsiz MobilTV Aylik Standart Paketiniz baslamistir. Telefonunuzda Turkcell MobilTV uygulamasi yoksa ucretsiz indirmek icin tiklayin.http://wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama"
    geldi.
    Ama program da normal paket açılmadı. Belkide bedava paket iPhone için değildir dedim.
    Maç kaçıyordu mecbur aldım akşam.
    Neyse turkcell.com.tr den bir mesaj atalım Turkcell'e. Belki iade ederler. 9,90 ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bedava aboneliğe bende baktım. Hatta aldım. Onay mesajıda şu şekilde
    "1 Ay Ucretsiz MobilTV Aylik Standart Paketiniz baslamistir. Telefonunuzda Turkcell MobilTV uygulamasi yoksa ucretsiz indirmek icin tiklayin.http://wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama"
    geldi.
    Ama program da normal paket açılmadı. Belkide bedava paket iPhone için değildir dedim.
    Maç kaçıyordu mecbur aldım akşam.
    Neyse turkcell.com.tr den bir mesaj atalım Turkcell'e. Belki iade ederler. 9,90 ı

bedava standart paket iphone için olmuyormuş mh aradım ne sacmalıkdır normal telefona oluyor iphone olmuyor bende lig tv yi almakdan vazgeçdim

• wave 2 de sonunda mobiltv açıldı fakat ligtv camur gibi anlasılmyo bisey t10 denilen telefonda bile ayna gibi seyrediyo arkadas özellik olar cokdaha düsük olmasına rağmen sebebi nedir bilen varmı?turkcele basthrsak faydası olurmu?wave 2 de bi aydır acmayan mobiltv mail yagmurundan sora actı..
  • mobil tv + ligtv için 9.90 +9.90 mı ödüyoruz yoksa sadece 9.90 mı?
  • BJK-GS macında görüntü berbattı top belli olmuyodu nerdeyse bir daha almam.Lig Tv uygulamasinin özetlerindeki goruntuyle mac verseler cok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

mobil tv + ligtv için 9.90 +9.90 mı ödüyoruz yoksa sadece 9.90 mı?

aynen oyle bedava standart paket iphone için olmuyormuş
  • Bu ne yaa hafta sonu maci izledim,19 aralığa kadar lig tv paketi almıştım otomatik olarak simdi iptal etmişler.Yok boyle birsey ya ...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.