Şimdi Ara

LİG TV, TURKCELL MOBİL TV DE, AYDA 9,9 TL'YE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar pm atmış ama yasak birşey değil android marketten sport live stream tv(program adı bu) olarak aratın ondan sonrası herşey var. Lakin genelde flash kanallar açılıyor. Flash linkleri kullanın.Programda tüm sporların streami var ben çok beğendim programı 3 yıldız olmasına rağmen. Her zaman linkler çalışmayabilir onuda belirtim. Fakat devamlı stream kendini güncel tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 4 Ekim 2011; 19:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

arkdaşlar pm atmış ama yasak birşey değil android marketten sport live stream tv(program adı bu) olarak aratın ondan sonrası herşey var. Lakin genelde flash kanallar açılıyor. Flash linkleri kullanın.Programda tüm sporların streami var ben çok beğendim programı 3 yıldız olmasına rağmen. Her zaman linkler çalışmayabilir onuda belirtim. Fakat devamlı stream kendini güncel tutuyor.

dns ayarı vs gerekiyormu

https://market.android.com/details?id=com.gzone.android.livestream&feature=search_result

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 4 Ekim 2011; 20:49:08 >

• Şebeke interneti ile izlenende var dns lazım olanda
  • Niçin Hala samsung galaxy s 2 desteklemiyor anlamış değilim yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

huawei u3100 telefonla açtım maçı ama omnia ile açamadım...

Basri kardeş bu telefonla nasıl açtın mobil tv yi denemek için 1 ay bedava olayına katıldım wap tan mobil tv ye bağlanıyor fakat tv leri gösteren sayfada herhangi bir kanalı seyretmek için tıkladığımda bağlantı sağlanamadı iç hata uyarısı verip kapanıyor.
    Herhangi bir kanalı yada yayını deneme amaçlı da olsa seyredemedim.
    Siz nasıl hallettiniz bu Huawei U3100 de.
  • hic bir ayar yapmadim. tarayicidan mobiltvye girdim. kanal sectikten sonra player otomatik acildi. ama kalite igrencti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

hic bir ayar yapmadim. tarayicidan mobiltvye girdim. kanal sectikten sonra player otomatik acildi. ama kalite igrencti.

Tamam sağol dostum ben beceremedim neyse.
    ufacık telefondan bu kadar fazla iş beklememek lazım galiba.
  • en son GS-BURSA maçınıda radyo gibi dinleyip paketleri iptal edicem..
  • vallaa arkadaslar ben buradakı yorumları okuyorum..bende dusunuyordum ama ..kımse ıyı demıyor kı .. bu resmen soygun .. ınsanlara bırde kampanya dıye guya ucuz fıyatlala abonelık veıryorlar.. adamların banka hesaplarında tonlarca para..!!! yuzlerı guluyor ..

... tuketıcı para odesın yayın alamasın ızleyemesın .. !! ızleyemedıgın kacırdıgın yayınlara mı yanasın .. odedıgın paraya mı ...dusdugun durumamı ... ??? hangısı ..?

... cok sınır bozucu bır durum olsa gerek ... bu ulkede bırılerı hep yanıltma yoluyla bırılerının ustunden tonlarca para kazanıp o bırılerınden cok farklı hayat yasıyor ...

... ne dıyım kı baska .aslında cok sey varda .. yapacak cok bırsey yok ..
  • hadi cepten yayın kötü, ligtvnin web üzerinden yayınıda berbat.
    Teknolojiyi gidip tivibu'yu yapan ttnetçilerden öğrensinler..
    2 senedir tivibudan hiç sıkıntı yaşamadan faydalandım. pcden ayna gibi yayın..
  • bunu iphonedan başka telefonda verim beklemek hata olur gibime geliyor
  • o zaman arkadaslar dıp not dussunler ıphone kullanıcıları ıcındır falan dıye ..

.. tamam elbette telefondan telefona da bu durum farklılık gosterır .. ama sen bır hızmet verıyorsun .. ustunede para alıyorsun ..daha dogrusu para alıyor hızmet verıyorsun ... bu bır projedır bunun muhendıslık kısmı teknık kısmı uygulama testlerı ne bılıyım onlarca asaması ayrıntısı olan bır durum .. operatorlerle yayın yapan kurulusların sozlesmelerı anlasmaları falan fılan uzun uzadıya ..

.. ben bu noktada takılıyorum ıste .. bırılerı buyuk fırma olduklarını bırılerı ıyı hızmet verdıklerını bırılerı kalıteden falan bahsedıyor ...reklamlarında tnaıtımlarında herneyse ...ıcraata gelınce o muthıs enerjılerını kendı kazancları ıcın her yolu mubah gorerek harcıyorlar ...kazanıyorlr buyuyorlar ..

..kardesım boyle olacaksa hıc olmasın dıyesım var !!! ama onlar boyle oldugunu bılmıyorlar mı ?? elbette bılıyorlar .. ıslerıne nasıl gelıyorsa oyle yapıyorlar ... sen ben forumlarda yazısmısız elestırmısızz kımın umurunda .. acın sıkayet var .com sıtesını yazın sıkayetlerınızı .. ben cok yaptım ...

... pekı neye yaradı ? sadece ıcım bıraz sogudu ..kalkıp her kızdıgımız konuya mevzuya bırılerını asıp kesecek yada kendı hayatımızı mahvedecek degılız ..ee sessız kalmakda bazen mumkun gorunmuyor ... madem yazalım rahatlayalım ıste ..:):) ..

• Ben paketi iptal ettirdim arkadaslar para vermesin bu berbat yayin icin
  • yayın harbiden iğrenc.
    başka başka telefonlarda denedim yinede berbat.
    sadece iphone 3gs ve İ4'te kaliteli yayın gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 15 Ekim 2011; 15:44:34 >
  • maçta devre arası oldu yayın çok net.
    maç başlayınca çamur güreşi gibi.
  • ben iphone kullanıyorum yayınlar berbat sadece iphoneda net demeyin iphoneda da çok kötü ben iptal ettim 1 ay sonra kullanamayacağım.
  • bugün görüntü baya net.
  • beyler benim ipad 2'de wifi ile izleyemiyorum.eskiden oluyordu ama artık çalışmıyor :<
  • Cep telefonu ile maç mı izlenir ya. İzleyenler verimli görüntü alabiliyor mu acaba. Hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: molierac

lg p 503 model telefon için desteklenmemektedir diyor. Listedeki telefonlara baktım da bu kadar olur dedim. Turkcell bu konuda sınıfta kaldı çoğu androidli telefon listede yok.

turkcell t10 için mobiltv uygulaması.diğer androidli telefonlarada büyük ihtimal olur.

www.sveziroglu.com/m/mtv.apk

yalnız uygulama streaming apn ile baglantı kuruyor.

beşiktaş macını bilgisayara aktarıp izledim. ilk 30 dakika bağlantı kurulmuyordu sonradan izlendi ama 320X240 cözünürlükle bilgisayarda izlemek işkence. eğer 640X480 görüntü kalitesiyle yayını verirlerse bilgisayarda izlenilebilir.

linkteki yazılımı kurdum apn ayarlarını yaptım uygulama çalıştı fakat paket satın al dediğimde değerli müşterimiz telefonunuz turkcell mobiltv servisini desteklemediğinden satın alma işleminiz gerçekleştirilememiştir hatası aldım..

cihazım huawei ideos x5 (u8800)

turkcell wap ayarlarıyla wap.mobiltv.turkcell.com.tr den bir deneyin belki oradan paket alabilirsiniz.useragent değiştirerek paket alıp wap sayfası üzerinden girerekte izleyebilirsinz. bende t10 var t10 destekledigi için böyle hatalarla karşılaşmadım.

HTC WİLDFİRE telefonda denedim. sadece apk'yı kurdum ve bağlantılardan MOBİL TV adlı yeni bir bağlantı kurdum. omniaya göre çok iyi çalısıyor. telefondan telefona fark var..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.