Herkese merhaba. Ben evime digiturk taktırmak istiyorum. Esas amacım Lig tv seyretmek aslında. Yalnız çanak fln da takılacak. Yani herşey sıfırdan olacak. E bide olmuşken HD olsun istiyorum o kadar HD TV aldık. Takip ettiğim kadarıyla vestel'in 9102 modelini kiralamak mantıklı geldi bana. Şimdi şunu merak ediyorum: Ben bu isteklerimi nasıl bir araya getirebilirim? Kaça patlar bana? Hem Lig tv'nin kampanyalarından yararlanıp hem de HD izleyebilir miyim (Tabi 8 tl vererek)? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Evet bende bugün gittim bir bayiye aynen bu kampanyayı onerdi. İLk 6 ay 55 sonra 63 tl .Toplamda 1 yıl taahutlu. Yalnız depolarında 9102 modelı yokmus. Bir sorun olursa zaten bızım malımız deıgtırıyoruz fln dedıler. Bende cok ustelemedım sorun olursa gelırler artık. Bu sekılde 5 buyuk kulubun maclarını ve tum hd kannalları ızleyebılcem. almayı dusunenlere tavsıye ederım.
Çok para acele etmişsiniz. Dediğim olay en iyisi idi. Tüm hd kanalları izleyebileceğim diyorsunuz ama paketiniz nedir?
Valla ben gittim.Bir form verdiler. Buna göre başlangıç paketi+ 2 tane temel paket(Belgesel paketi ve temel spor paketi)+ligtv şampiyonlar paketi. Buna göre hd kanalların hepsini izleyeceğim. ligtv,spormax,premier lig,trt,national geographig fln .Bunların hd leri 1 yıl boyunca acık olacak. ılk 6 ay 55 sonrakı 6 ay 63 tl odıycem. Sizin onerdıgınız paketıde ınceledım sanırım orada dıger kanalları hd ızlemek yoktu. Birde ben o paketın nasıl satıldıgını anlayamadım. Ben bayısıne gıttım bana neden oyle bırseyden bahsetmedı. Belkı onuda dusunebılırdım.
o aslında tvlerin yanında bedava verilen bir paket. 1 yıllık giriş spor. Lig tv için en iyi paket şuanda. 9 maç canlı. aylık 30 lira gibi birşey. Hızlı al hepsiburada zamanında çok sattı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme