Bildirim
Lig TV Yeni reklamlarını beğenen tek ben mi varım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yav he he madem o kadar beğeniyorsun hiç hediye verdiler mi bir ay ? Bir ay eksik yatırdım 1 gün diye 10 sms + hemen kesdiler yayını . Para TV o -
quote:
Orijinalden alıntı: Pavel Nedved
Yav he he madem o kadar beğeniyorsun hiç hediye verdiler mi bir ay ? Bir ay eksik yatırdım 1 gün diye 10 sms + hemen kesdiler yayını . Para TV o
Ben lig tv değil reklamlarını beğendiğimi söyledim hocam,ben beleş izliyorum -
hocam konumu gördüysen tek sen olmadığını anlarsın çok güzel reklam yapmışlar duygulandım -
Futbolu sevmeyen biri olarak bana saçma geldi fakat başarılı olmuş yiğidi öldür hakkını yeme. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknogezgin
Futbolu sevmeyen biri olarak bana saçma geldi fakat başarılı olmuş yiğidi öldür hakkını yeme.
Hocam bende 5 yaşımdan beri basketbol oynarım basketbola ilgi duyarım hatta boston celticsle çok ilgilenirim ama takım işte ne yaparsın futbolu sevmememe rağmen FENERBAHÇEmin tek maçını kaçırmam -
samsun reklamına gıcık kaptım adam resmen samsunu ezmiş -
aynen cok güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
samsun reklamına gıcık kaptım adam resmen samsunu ezmiş
Neden hocam,takım için ağlamak üzülmek şereftir bence. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X