Şimdi Ara

Lightning adaptör, Earpod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Aksesuar #Kulaklık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Elimde 2 adet Earpod (1 tanesi hiç kullanılmamış diğeri 1 ay kullanılmış) 1 tane de Lightning earpod adaptörü var.

Adaptör 20 TL, Kulaklıklar ise 60 TL'dir.Adaptör ile alırsanız 75 TL

Lightning adaptör, Earpod
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam iki kulaklık 100 olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendisi kötü niyetli birisine benzemiyor ancak gönderilen iki ürününde söylendiği gibi çıkmaması hoş olmadı..

Kulaklıkların ikisinin de birer teki çalışmamaktadır.. Kargolama maalesef ki kötüydü. Ürünleri geri alacağını ancak seyahat durumundan kaynaklı olarak 2 ay sonra bunu yapabileceğini söyledi. Geri iade için bekliyorum..

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tydd

Kendisi kötü niyetli birisine benzemiyor ancak gönderilen iki ürününde söylendiği gibi çıkmaması hoş olmadı..

Kulaklıkların ikisinin de birer teki çalışmamaktadır.. Kargolama maalesef ki kötüydü. Ürünleri geri alacağını ancak seyahat durumundan kaynaklı olarak 2 ay sonra bunu yapabileceğini söyledi. Geri iade için bekliyorum..

Saygılar
    Daha ne niyeti olacak hocam. Kulaklıkları denemek bu kadar mı zor?

Bildiğiniz yalancılık, dolandırıcılık... Geçmiş olsun.
  • Maalesef dediğiniz gibi oldu. Dolandırıldım..

Siz siz olun bu şahıştan alışveriş yapmayın..

Tüm konuyu anlattığım iletiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Şikayet de ettim. Referansına da aynı şekilde yazacağım.

https://forum.donanimhaber.com/n0yan-nickli-kullanicidan-urun-almayin-dolandirildim-siz-yasamayin--134708356#134708356
  • Yaz kardeşim, istediğini yaz.Hala dolandırıldım diyor şaka gibi
    Sana yurt dışına çıkacağım için dönüşte geri alacağım diyorum tüm iyi niyetimle, gelmiş bana diyorsun ki bekletme hakkın yoktu.Ölü fiyatına biri 2 kere kullanılmış iki earpod alıyorsun, ne hikmetse ikisi birden bozuk çıkıyor, döndüğümde geri alırım diyince de iade alacağımı söylediğim halde düşük ref veriyorsun.Bir de aç karnını doyursun demiş, iban at da mendil parası atayım az ötede ağla.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.