Şimdi Ara

Spigen Legato Arc R72E Bluetooth Kulaklık 125 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Spigen Legato Arc R72E Bluetooth Kulaklık 125 TL
    Merhabalar,ürünü yaklaşık 1 ay önce hepsiburada'dan 200 tl ye aldım.Ürün bluetooth olmasına rağmen verdiği ses seviyesi beni gayet tatmin etti.Dış sesi de orta miktarda engelliyor.Ürün hafif ve çok rahat.Ses kalitesi de fiyatına göre ortalamanın üstünde.Bass modunda çok şiddetli basslar verebiliyor.Ürünü sadece 3-4 saat kullandım.Ürünün şarjı 10 saat gidiyor.Satma sebebim ürünün taçlı olmasından dolayı sporda kullanırken sorun yaşamam(boynumdan düşmesi,mekik çekerken yerinde durmaması vb).Kutudan geldiği şarjı bitirmedim bile.1 kez deneme amaçlı şarj ettim.Orta boy olan kulak süngerlerini kullandım diğerleri hiç denenmedi sıfır durumda.Ürünün yanında tüm aksesuarlarını da vereceğim.Kutusu faturası tamdır.23 ay garantisi kaldı.Fiyatı çok uygun tutuyorum lütfen indirim istemeyiniz.İstanbul Pendik elden teslim diğer illere alıcı ödemeli kargo.Referanslarım mevcuttur.Kulaklıklar ile takas imkanı vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Şubat 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.