Şimdi Ara

lightning girişi 3.5mm jack girişine çevirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iphone'un direk lightning başlıklı kulaklığını bilgisayarımda kullanabilmek için bir dönüştürücü arıyorum fakat bir türlü bulamadım. böyle bir ürün var mıdır varsa link vs atıp yardımcı olursanız çok sevinirim. lightning girişi 3.5mm jack girişine çevirme?
    bir tane örnek resim koydum(umarım koyabilmişimdir) istediğim bunun tam tersi. yani kulaklığı laptopta kullanabilmek için lightning'i 3.5mm jack girişine çeviricem :)
    Şimdiden Teşekkürler.

• Aliexpresste 8pin 30 pin anahtar kelimeleriyle aramayi deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    sayfalarca baktım ama bulamadım. sanırım yok öyle bir ürün. teşekkürler:)
  • Dostum aux çıkışı varsa araya iki tarafı aux kablo al. Yoksa şu ürün işini görebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Dostum aux çıkışı varsa araya iki tarafı aux kablo al. Yoksa şu ürün işini görebilirhttps://m.n11.com/usb-to-aux-5-pin-kablo-muzik-kutusu-kablosu-P180712058?gclid=EAIaIQobChMIlvDPrbC03wIVxqiaCh39JgKQEAQYBCABEgLtkvD_BwE&gclsrc=aw.ds.
    bu söylediklerin benim işime yaramıyor:/ . 3.5mm jack girişi yok kulaklıkta. o yüzden laptopta kullanamıyorum. benim amacım 3.5mm jack girişi olmayan kulaklığı laptopta kullanabilmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: empaya

bu söylediklerin benim işime yaramıyor:/ . 3.5mm jack girişi yok kulaklıkta. o yüzden laptopta kullanamıyorum. benim amacım 3.5mm jack girişi olmayan kulaklığı laptopta kullanabilmek.

Alıntıları Göster

https://www.amazon.ca/Anker-Lightning-Certified-Headphones-Earphones/dp/B07W7YQT4S

hocam bende aynı tür dönüştürücü aradım ama bulamadım dediğinize ise en yakını bu dönüştürücü.

• Hocam ben de şuan aynı durumu yaşıyorum acaba bu soruna nasıl bi çözüm bulabildiniz hala nasıl bunu üretmemişlet düşünüyorum😄

• Piyasadaki bazı ürünler çalışır anlık sonra bozuluyor dikkat edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.