Şimdi Ara

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII -- bu oyun nasil bitecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna ilk basladigimdan beri felaket bir zorlanma icerisindeydim bunun asil sebebinin mekaniklerinin degismesiydi ana gorevleri yaptiktan sonra noele geldim ugrastim ugrastim gecemedim imkansizdi tek atiyordu sehrin icerisinde gezip birazcik karakteri kasayim gelistireyim diye dusundum yan gorevleri buldum 2 tanesini haris hepsini yaptim pek guncelmis gibi gelmedi ama neyse dedim tabii zamani bol bol yedim bir gorev icin 4 ayri gunde gitmemi istiyordu neyse zar zor noeli gectim 2 sehre gittim ana gorevleri yaptim snowa kadar geldim oyun ici bi 15 saat ugrastim gecemedim neyse burdada yan gorevlerin hepsini tamamlayim belki guclenmis olurum sonra denerim dedim ve dedgigim gibi yaptim 4-5 yan gorev tamamladim zaman doldu ark donecektim ve donemedim bir resim cikti resimde de game over yaziyordu ne yani 6 gundemi bitirecektik oyunu ? bu imkansiz gibi birseydi bu gercek mi ? ben o kadar yan gorev yapip buyu zirh silah dizip ilerlemeye calisiyordum diger 2 sehre hic ama hic girmedim bile nolacak simdi oyun beni basa atti ne yapacam simdi tekrar mi ilerleyecegim ? zamani durdurmayi soylemeyin onun icin ep lazim ep yoksa ortada kaliyoruz ki bazi yan gorevler gece bazilari gunduz illaki zamanin gecmesi gerekiyor oyunu bitiren biri bana yardim olsun lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.