Şimdi Ara

Ligimizin Kalitesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anadolu takımlarının oynamaktan çok oynatmamak amacında olduğu ve altyapılara değer verilmediği sürece ligimizden cacık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunku TS-BJK macinda bile taraftarin uykkusu geliyorsa neyin kalitesi artmis denebilir ki??? LigTv protokolu gosterdiginde esnerken yoneticilerin midesine kadar gorduk zaten, herkes bir sekilde salmis...

TS macinda bilmiyorum benim mi gozum takildi ama top toplayici cocuklar bile maci geciktirmek icin aynen Kayseri-MIY macindaki gibi sacma sapan isler yaptilar. Arkadas ne ihtiyaci var TS'nin bunlara???

Top toplayicilarin bile maca etki edebildigi bir ligte futbol oynanmasi bile mucize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Dunku TS-BJK macinda bile taraftarin uykkusu geliyorsa neyin kalitesi artmis denebilir ki??? LigTv protokolu gosterdiginde esnerken yoneticilerin midesine kadar gorduk zaten, herkes bir sekilde salmis...

TS macinda bilmiyorum benim mi gozum takildi ama top toplayici cocuklar bile maci geciktirmek icin aynen Kayseri-MIY macindaki gibi sacma sapan isler yaptilar. Arkadas ne ihtiyaci var TS'nin bunlara???

Top toplayicilarin bile maca etki edebildigi bir ligte futbol oynanmasi bile mucize...

Ülkeye iki üçtane yıldız bi anda geldimi arkadaşlar ligin kalitesi arttı zannediyorlar
    Gelen oyuncular çok iyi oyuncular ama bizdeki yapı değişmedikçe ilk7 sıraya girmek zor
    Dunya derbisi diyoruz( ben demiyorum gerçide) ne kadar zevk veriyor bu maçlar bana hiç seyir zevki vermiyor
    Vs vs vsvs devam ederim aslında ama gerek yok

• Katar'dan önceki son durak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursasporun alt yapısı fena. 4-5 yıla adamlar hasatlarını almaya başlayacaklar son 2 senedeki yatırımlarının. Enes Ünal nasıl bir çocuksa, 16 yaşında 185 cm ve harika oynuyor. Ozan Tufan var daha. bunları kim buluyorsa vallahi helal olsun. ülke futbolu adına iyi işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İtalya ligi demişsiniz de onların ligi bizimkinden de sıkıcı.İzlerken uykum geliyor:)

İtalya ligi sadece isim olarak var zaten.Şike sürecinden sonra çok düştü tribünlerde ki seyirci sayısı.Ancak derbilerde doluyor stadlar.
  • son 15 senenin en kötü Sezonunu yaşıyoruz.Takımlar o kadar kötüki artık herkes birbirini yenebilir.100 milyon euro luk Takımlar bu kadar az puan almalarına ragmen yine eleştirilmiyor çünkü o zaman Medyanın ve kulüplerin işine gelmez.Türk futbolu çok kötü bir durumda.Bunu artık kabullenip Ülke olarak yeni bir strateji belirleyip uygulamalıyız.Futbolu yeniden ayaga kaldırmak içinde öncelikle yöneticilere konuşma yasagı getirip Altyapıya önem vermeliyiz.Ayrıca bizde Futboldaki Pislikleri ve hataları örten Siyasiler oldukça kaliteden malesef bahsedemeyiz.Diger Avrupa ligleri bana göre bizden Felsefe ve disiplin olarak baya ilerde.Bizdeki kalite sadece sözde oluyorm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.