Şimdi Ara

Ligtv'li Humax Kampanyası...Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 eylül ayında, Worldcard'a özel Kampanyadan yararlanmıştım. Kampanya detayları;

16 ay boyunca Ailecekli Ligtv
    Humax 9500 CI uydu alıcı ve Çanak hediye
    41,90 Ytl x 16 ve (75 veya 85 Ytl) kurum ücreti (sadece worldcarda 41,90 dı)

Aktivasyon tarihin 12 Eylüldü ve 12 Ocak 2009'a kadar devam etmesi gerekiyordu. Fakat DT bana 3 aralık 2008 tarihinde üyeliğimin bittiğini belirten ve otomatik olarak uzatılıp 52,90 Ytl'lik bir fatura göndermiş.

DT müşteri hizmetlerini aradım, ısrarla o zamanki kampanyanın 45,90 olduğunu dolayısıyla benden 16 aylık değil 14,5 aylık ücret çekildiğini ve problem olmadığını söylediler. Ben adım gibi eminin, worlde kampanya olduğu için 41,90x16= 672 ytl çekildi ve ödedim...

Bu kampanyanın afişini, broşürünü veya resmini bulmamı istiyolar...:crashs::crashs::kalays::kalays::kalays:

Yardımcı olabilecek varmı? hatırlayan?...

• Aşağıdaki link işine yarayabilir;

http://digiturkbursa.com/ligtv.html

Ya da Ailecekli Ligtv diye Google Görsellerde aratabilirsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriderya -- 17 Aralık 2008; 23:10:06 >
  • Arkadaşım sen haklısın bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_16174008/mpage_2/key_//tm.htm#17907652
    Forumumuzda üye olan nez urla DT bayisi bahsettiğiniz tarihte kampanyayı yazmış.
    Aşağılarda da broşuru var.
    quote:

Orjinalden alıntı: namari

Arkadaşlar selam,

2007 eylül ayında, Worldcard'a özel Kampanyadan yararlanmıştım. Kampanya detayları;

Aktivasyon tarihin 12 Eylüldü ve 12 Ocak 2009'a kadar devam etmesi gerekiyordu. Fakat DT bana 3 aralık 2008 tarihinde üyeliğimin bittiğini belirten ve otomatik olarak uzatılıp 52,90 Ytl'lik bir fatura göndermiş.

DT müşteri hizmetlerini aradım, ısrarla o zamanki kampanyanın 45,90 olduğunu dolayısıyla benden 16 aylık değil 14,5 aylık ücret çekildiğini ve problem olmadığını söylediler. Ben adım gibi eminin, worlde kampanya olduğu için 41,90x16= 672 ytl çekildi ve ödedim...

Bu kampanyanın afişini, broşürünü veya resmini bulmamı istiyolar...:crashs::crashs::kalays::kalays::kalays:

• quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Arkadaşım sen haklısın bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_16174008/mpage_2/key_//tm.htm#17907652
    Forumumuzda üye olan nez urla DT bayisi bahsettiğiniz tarihte kampanyayı yazmış.
    Aşağılarda da broşuru var.
    quote:

Orjinalden alıntı: namari

Arkadaşlar selam,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.