Şimdi Ara

Likeall ve Addmefast Hayran , Takipçi, Hit Kasma Sitesi.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kapucular1

Vip liğin bronze mi kardeşim ? günlük kaç kişi çekiyorsun sayfana ?

silver ve kredi kastımmı ben cp yi düşük tutuyom 2 saatte 400 yaptım bi ara az kredi verdiğim için sonra biraz daha kastım 650 ettim
  • İnstagram photo kimliği yanlış hatası alıyorum likeall.com'da fakat addmefast'de oluyor
  • Hocam ikisi ayrı siteler :)

Eklediğiniz linki ve nasıl eklediğinizi yazarsanız, buradan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmqp

quote:

Orijinalden alıntı: kapucular1

Likeall la devam et kardeşim o zaman bu arada parayla kredi aldınmı hiç değiyormu aldıgımıza

Ben vip üyeyim çok daha hızlı geliyor bilginiz olsun

Kaça aldın vip i ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ikisi ayrı siteler :)

Eklediğiniz linki ve nasıl eklediğinizi yazarsanız, buradan yardımcı olabiliriz.

Evet işte likeall.org'da instagram username kısmına keremkaracaoglu yazıyorum CVC'yi 10 filan yapıyorum ama olmuyor hata veriyor yanlış kullanıcı diye
  • Hocam,

LikeAll'da 2 tane kategori var.Instagram Likes ve Instagram Followers.

Siz sanırım Instagram Followers'da hata alıyorsunuz.4 gun önce bende bu hatayı alıyordum.Aşağıdaki linkten destek talebınde bulundum.Linki kendileri eklediler.Modül güncellemesi yapılıyormuş.Instagram Followers gecici olarak kullanıcı tarafından eklenmiyor.

http://likeall.org/Support
  • 185 günlük aldım ben. $45.00

30 günlükte var.Oda $10.00
  • 10 dolarlık günde 1k kullanıcı yapabilir mi çok pahalıymış birde

• Bronze üyelik açıkcası hiç kullanmadım.Ama yapılabilir diye tahmin ediyorum.

Silver ile 1.2K yapabiliyorum.
  • Eskiden addmefast botunu kullanıyordum ama geldikleri gibi gidiyorlar boşuna zaman harcanmış oluyor

• quote:

Hocam,

LikeAll'da 2 tane kategori var.Instagram Likes ve Instagram Followers.

Siz sanırım Instagram Followers'da hata alıyorsunuz.4 gun önce bende bu hatayı alıyordum.Aşağıdaki linkten destek talebınde bulundum.Linki kendileri eklediler.Modül güncellemesi yapılıyormuş.Instagram Followers gecici olarak kullanıcı tarafından eklenmiyor.

http://likeall.org/Support

Teşekkür ederim. Bir de bu 10$ şey neye yarıyor sınırsız kredi filan mı veriyor 30 günlüğüne ?

• Kredi vermiyor hocam.

Günlük bonusunuzu arttırıyor ve en önemlisi CPC'yi diğer üyelerden daha fazla verebılıyorsunuz.Bu sayede sayfanız hep ön planda çıkıyor.
  • Bende AddmeFast kullanıyordum.Günde 1K kasıyordum.1 Hafta sonra hiç üyem kalmıyordu.

LikeAll'ı keşfettim.Oldukça başarılı.Kredi fiyatlarıda AddmeFast'e göre çok çok ucuz.
  • Birde nedense likeall da herkes kredisini 10 yapıyor addmefastta 10 yapan enayi oluyor

• Kredisi çok olan yapar hocam.

Bende bazen 20 yapıyorum :)
  • Kredisi çok olmayla falan alakası yok orası öyle tutmuş öyle devam ediyor 10 yapmazsan kullanıcıda gelmez heralde

• Krediyi hiç düşürmediğim için bilemeyeceğim
  • quote:

Kredi vermiyor hocam.

Günlük bonusunuzu arttırıyor ve en önemlisi CPC'yi diğer üyelerden daha fazla verebılıyorsunuz.Bu sayede sayfanız hep ön planda çıkıyor.

Haydaaa username is added yazdı support ama yine olmuyor nasıl yaptınız siz acaba Kusura bakmayın çok soru sordum
  • Sayfa ve Sitelerim'de gözükmüyor mu bağlantınız?
  • CPC kasmak kolay en azından

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.