Şimdi Ara

Likeall ve Addmefast Hayran , Takipçi, Hit Kasma Sitesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Twitterda takipçi arttırmak Facebookda hayran çekmek , takipçi artırmak

Youtubede hit almak vs.

Öncelikle Siteye giriyorsunuz . LikeAll.org - Free Twitter Followers, YouTube Views, YouTube Subscribers, Website Hits
    r=
    Sağ üst köşedeki "Account Settings" tıklayarak dili Türkçe yapın.

Aşağıdaki "Hesap Yönetimi" ne tıklayın.

Şimdi gelelim sitenizi sisteme eklemeye; birinci linke "Sayfa ve Site ekle" ye tıklayın.

Gerekli alanları doldurun

CPC ye geldiğimizde ise sayıyı ne kadar cok verirsek tıklanma şansımız artar ve bizden o kadar kredi gider tıklayan kişiye .

Son olarak, sayfanız (ve ya her neyse) diğerleri arasına eklendi. Başkaları sayfanızı beğenerek kredi kazanacaklar.

Kredi kazanmak için sol tarafta "Kredi Kazan" yazan yerin altındakilerden bir tanesine tıklayın. Mesela; "Facebook Likes" a tıkladık. Aşağıdaki resimdekileri yaparak kredi kazanabiliriz

Bir Sonraki Sitemizde AddMeFast - FREE Social Promotion

Addmefast daha cok yaygın kullanılan yukarıda verdiğim siteye göre size daha cok fayda sağlayabilir.

Üye oldukdan sonra yukarıda Add Site/ Page alanınan sitenizi ekleyebilirsiniz

Kredi kazanma aynı şekildedir .

Kendim bu yöntemlerle sayfamı kasıyorum haftada 2k - 3k kasabiliyorum paralı kredi almayı denemedim hiç

Elimden geldiğince anlatmaya calıştım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapucular1 -- 19 Aralık 2013; 17:19:55 >

• LikeAll bence en iyisi.Hem kredi kasmak kolay, hem support hizmeti çok iyi hemde tr dil desteği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Addmefast da daha seri kullanıcı gelıyor facebook açısından ama genel olarak Likeall tartışılmaz tabikide
  • Likeall geceleri daha aktif nedense

Edit:admefast de kredi kasinca begendigin face hesabi genelde kapaniyor likeall da basima gelmedi gelirse editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 5 Ağustos 2013; 17:26:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapucular1

Addmefast da daha seri kullanıcı gelıyor facebook açısından ama genel olarak Likeall tartışılmaz tabikide

Addmefast kullandım uzun zaman.Ama gelen üyeler ne yazık ki geri gitti.Bu yüzden önerim LikeAll.

Anlatım içinde teşekkürler

• Admefast youtube icin kullanacaklar izleniyor ama hesaptaki view artmiyor dedigi kadar

• Addmefast da üyeler geri gidiyorsa ve dedıklerınız oluyorsa o zaman tek geçerim likeall ı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben basima geleni soyluyum youtube video koydum 120 kez izlendi diyor 60 gosteriyor ama youtube da ve aradan bi gun gecti addmefast de böle

• Likeall la devam et kardeşim o zaman bu arada parayla kredi aldınmı hiç değiyormu aldıgımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapucular1

Likeall la devam et kardeşim o zaman bu arada parayla kredi aldınmı hiç değiyormu aldıgımıza

Ben vip üyeyim çok daha hızlı geliyor bilginiz olsun

• Kredi almaya gerek yok cok rahat kasabiliyorsun kredi

Edit: vip yada facebook ise reklam a yatir daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 5 Ağustos 2013; 17:42:01 >
  • Vip üyelik almayı dusunuyorum bende teşekkürler cevaplar için arkadaşlar.
  • bende likeall.org vip üyeyim ve kredi almıyorum kredi kastıkca onu kullanıyorum ve krediyi 10-20 dk kasıyorum 1-2 saat içinde geri bitiyo :D
  • Vip liğin bronze mi kardeşim ? günlük kaç kişi çekiyorsun sayfana ?
  • Ne oluyor ki hayran kasınca? Önemli olan gerçekten sizin paylaşımlarınızı seven hayranların olması daha iyi değil mi?
  • Likeall.org en iyisi çünkü addmefast tan kastıkların geri düşüyor.
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan açtığınız sayfaya hayran gelmıyor kolay kolay malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Ne oluyor ki hayran kasınca? Önemli olan gerçekten sizin paylaşımlarınızı seven hayranların olması daha iyi değil mi?

Arkadaşın da dediği gibi gerçek hayran kasmak öyle kolay değil. 1 yılda 10.000 beğeni yapamassın ama likeall.org la 40.000 beğeni yaparsın. Hem likeall.org' dan kasınca gerçekten hayranların oluyor mesela arkadaşın sayfasını vereyim linkini fotoğrafların beğenisini yorumları falan görhttps://www.facebook.com/PitbullFaan bak arkadaşın sayfasının aktifliğine.

• Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Gösterişin ötesine geçilebiliyorsa iyiymiş gerçekten..
  • Diğer şeylerden de farkı gösterişin ötesine geçmesi zaten sayfanı tanıtmanda yardımcı oluyor bir nevi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.