Şimdi Ara

Likya yolu için ayakkabı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz likya yolu yapmayı düşünüyorum parkur zorlayıcıymış öyle duydum fakat eski bir askeri öğrenci olarak devletin verdiği botlarla günlük 40 km teçhizatlı yaptığımız zamanları hatırlayınca pek bir yorucu gelmiyor bana :D

Bir de ayakkabı önerisi istiyorum sizce ne almalıyım ayakkabı olarak? ayağım şöyle rahat etsin istiyorum o yollarda giderken. aklımda pek bir şey yok ama şöyle bir ayakkabı buldum bilmiyorum işe yarar mı? Ya da sizin önereceğiniz ayakkabı varsa yorumlara açığım.

Düşündüğüm ayakkabı:http://www.barcin.com/reebok-zjet-burst-ss16-erkek-spor-ayakkabi-acik-gri

Sizlerden gelecek her tavsiyeye açığım şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 20 Mayıs 2017; 7:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parkur zor derken nasıl bir parkur var? Yollar toprak, mıcır veya patika mı? Ben bir ara outdoor ayakkabılara merak sarmıştım. Ama tam outdoor olanları sevmiyordum, biraz daha sportif olsun dedim. Derkenhttps://shop.adidas.com.tr/terrex-swift-r-gtx-ayakkabi_81399?arama=terrex%20climacool bu ayakkabıyı gördüm. Fiyatı biraz pahalı ama gündelik olarak giymek için harika bir ayakkabı. Hem outdoor tarzı, hem spor, hem gündelik. Bütçeniz ne bilmiyorum ama tavsiyem bu ayakkabıdır. Adidas'ın birkaç modeli daha var outdoor sınıfına giren. Bir bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Parkur zor derken nasıl bir parkur var? Yollar toprak, mıcır veya patika mı? Ben bir ara outdoor ayakkabılara merak sarmıştım. Ama tam outdoor olanları sevmiyordum, biraz daha sportif olsun dedim. Derkenhttps://shop.adidas.com.tr/terrex-swift-r-gtx-ayakkabi_81399?arama=terrex%20climacool bu ayakkabıyı gördüm. Fiyatı biraz pahalı ama gündelik olarak giymek için harika bir ayakkabı. Hem outdoor tarzı, hem spor, hem gündelik. Bütçeniz ne bilmiyorum ama tavsiyem bu ayakkabıdır. Adidas'ın birkaç modeli daha var outdoor sınıfına giren. Bir bakın derim

hocam bende beğendim ayakkabıyı ama hem biraz pahalı hem de böyle güneş ışınlarını çekmeyen açık renkli bir şey istiyorum malum yaz geliyor sıcaktan ölecem ben o yolda daha :)

• Likya yolu için ayakkabı seçimi

Merrell' i geçen ay Boyner' den 134 liraya aldım, çok rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne kadar extrem bir parkur seçeceksiniz? Çünkü arazi şartları seçeceğiniz yol parkuruna göre çok farklılık göstermekte.Ben Olimpos Adrasan bölgelerini dolaştım genel olarak.Arazi genel olarak taşlık olmasına karşın ben Puma Faas 300 lerimle dolaşmıştım.Hem hafif oluşu hem hava delikleri sayesinde baya bir rahat ettirmişti beni ama tırmanış için pek uygun değil böyle bir ayakkabı; bilek bükülmesi durumunda sıkıntı yaşatabilir.Bileğinizi koruyan bir outdoor ayakkabı almanızda fayda var.
  • tüm likya yolunu yürüdüm. arazi genel olarak taşlık ve inişli çıkışlı. sağlam bir ayakkabı almakta fayda var.
    sıcak-kurak bir mevsimde gidecekseniz hava alabilen(su geçirmez olmasın) - çok ağır olmayan(dağcı botlarına gerek yok) - tabanı sert ve kalın(çakıla taşa basacaksın hep, hissetmemen lazım) - bileklikli(ayağın burkulmasın diye) sağlam bir ayakkabı işini görür. sırtında 10-20 kg yükle ayakkabının sana güven vermesi lazım bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.