Galatasaraya salladığımız gibi Lille de atarız birşeyler rahat olun özellikle gsliler.
quote:
Orijinalden alıntı: skyw@lker
Galatasaraya salladığımız gibi Lille de atarız birşeyler rahat olun özellikle gsliler.
unuttun galiba kupa dedinmi akla biz geliriz
Konu icinde GS ile ilgili ne varsa silinsin, konuyu temiz tutmak istiyorsaniz, madem bazi mesajlari siliyorsunuz, konuyu carpitan mesajlarida silin olsun bitsin. Yada yasak koyun, herkes kendi takimiyla ilgili konusabilsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Skjellum
Lille 4 tane atar buraya yazıyorum, hortlatırsınız.
Dikkat et sadece Forlan o kadar atmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Skjellum
Lille 4 tane atar buraya yazıyorum, hortlatırsınız.
Dikkat et sadece Forlan o kadar atmasın.
kaka sı geldi
Lil hızlı oynayan ve kontratak futbolunu iyi uygulayan ekip. biz ise kontrolü futbol oynamaya gayret ediyoruz. yani adamlar hızlı biz yavaşız. kimkime uyarsa elenecek bana göre. biz hızlı oynamaya kalkarsak alışmadık kıç don tutmaz misali, adamlar kontrollü oynamaya kalkarlarsa pas yüzdesi olarak ezeriz gibime geliyor. tabii birde güyiza, santos,alex ve volkanın gününde olmaları lazım. özelliklede volkanın. ben en çok ondan korkuyorum.
Bazıları hangi ülkenin vatandaşı olduğunu unutmuş..
Transfer konusuda Siz yıllarca peşinden koştuktan sonra 34 yaşında getirdiğiniz Roberto carlos'u aldığınızda Ligin kalitesini arttırdık demediniz mi?34 yaşına gelmiş adama senelik 4.5 milyon euro veriyosunuz ve ligin kalitesini arttırıyosunuz?Bu sadece Fenerbahçenin azcıkda olsa duyulmasını sağladı yoksa Galatasarayın tanınması için Fenerbahçenin 34 yaşındaki adama 4.5 milyon euro vermesine gerek yok.
Konuya bakıyorum bu yoruma bakıyorum bir bağlantı kuramıyorum.
@Ncap "kazandığı vakit yada transfer yaptığı vakit kendini uzay takımı zanleden gs liler mağlesef "
İyi bakamıyosun demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: [KEO]
Konu icinde GS ile ilgili ne varsa silinsin, konuyu temiz tutmak istiyorsaniz, madem bazi mesajlari siliyorsunuz, konuyu carpitan mesajlarida silin olsun bitsin. Yada yasak koyun, herkes kendi takimiyla ilgili konusabilsin.
Hay aklınla bin yaşa emi... Ne güzel olur öyle birşey yapsalar... Böylece Galatasaray bölümü de senden kurtulur...
fener yener yada yenilir bunu bilemem skor tahmininden çok kart tahmin etcem blica-lugano-emre 3' lüsü ligde davrandıkları gibi hırçın ve artist oynarsalar kart yerler ve birinden biri yiycek
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Çocuklar gelmiş gene ortalığı karıştırmaya.Uymayın.
Bunu söyleyen kişi daha reşit değil... O da güzel...
Reşit.
Lille 2.1
1-1 diyorum ama inşallah yeneriz de feysbuk ve msn'de iletilerimize "haydi lille lille lille lille lille lille yar" yazmak nasip olur.
Beraberlik veya Fenerbahçe galibiyeti daha olası geliyor bana çünkü Fenerbahçe'nin gol ayakları bir şekilde gol bulabiliyorlar. Sonuç olarak 1-1, 2-2 veya 1-2 olabilir.
DİİFENNSS ...DİİFENSSS
Herkes Lille demiş ya ne biçim Fenerbahçelisiniz siz? Abartmayın şu Fransanın vasat takımını, gözünüzde büyütmeyin. Onlar liglerinde 3. biz ise düne kadar liderdik ve liderlik koltuğunda oturan takıma 3 attık.
Çocuklar inanın, inanın çocuklar, Güzel günler göreceğiz, güneşli günler, Lille'i Fransa'dadevireceğiz, Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...
Blocklanmis kisi sayisini fazlalatinca konuda temizlenmis oldu, keske blockladigim kisiyi hic goremesem.
neyse konumuza donelim, en iyi savunma hucumdur felsefesiyle oynayip topla cok oynamaliyiz. 1 gol bulursak yada berabere bitirirsek iyi.
Defansı sağlam tutup,Bekleride fazla ileriye çıkarmadan ,bol pas yaparsak gol yada goller bulabiliriz.Ama Bütün takım ofansa yönelik oynarsa lille acımaz çünkü adamlar acayip hızlı ve çok koşuyolar.Tam bir takım oyunu oynuyolar.Emra inşallah oynar en azından emre-özer-topuz-cristian orta sahada top yapar biraz.
2-2 Lille Fenerbahce 1-0 Fenerbahce-Lille
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: GobliN
Ülke içi rekabet farklıdır, yurtdışına çıktın mı olay çok daha farklıdır. Rekabet deniyor zaten ona. 10 yıldır Kadıköyde galibiyet yok sizin bizim de çeyrek asırdır Türkiye Kupası yok. Kavga, tartışma hepsi futbolda olabilecek şeyler. İleride fikirlerin değişir yıllar geçtikçe.
Hiç alakası yok... Galatasaray ve fener he alanda rakiptir... İster yurtiçi ister yurtdışı... Ben fenerbahçenin hiçbir alanda başarı kazanmasını istemem... Fenerin başarısı Galatasaray'ın başarısızlığıdır... O eski centilmen zamanlar artık bitti başkanınız sağolsun... Stadlarda omuz omuza izlenen maçlar artık yok... Bu durumdanda asla utanmam sıkılmam, bu hale getirenler utansın birazda...
hacı sen GS li değilsin Anti-Fb lisin FB düşmanısın...
Bakşanınız saolsun he, tabi sizin başkalnlar yöneticiler alayı delikanlı dimi adam gibi adam vay vay vay bizde bu elemanlarla muhattab oluyoruz..