1-1 veya 0-0 beraberlik gibi geliyor bana da.. Yenilirsek te çok fark olacağını sanmıyorum 1 farkla yenilebiliriz fakat deplasmanda yeneceğimize bu trafik içerisinde ihtimal veremiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
2-2
Alıntıları Göster
Maç çok değişil olacak.Hazard Koşacak Santos kovalıyacak.Gervinho koşacak Guiza kovalıcak.Ama kovalıcaklar sonuçta.Sonra Volkan bir tane topu içeriye alacak.Sonra Semih gircek gol atacak.Gervinho Luganonun sağından atıp solundan geçecek topu plaseyle ağlara göndereck.2-1
quote:
Orijinalden alıntı: Okaka
Maç çok değişil olacak.Hazard Koşacak Santos kovalıyacak.Gervinho koşacak Guiza kovalıcak.Ama kovalıcaklar sonuçta.Sonra Volkan bir tane topu içeriye alacak.Sonra Semih gircek gol atacak.Gervinho Luganonun sağından atıp solundan geçecek topu plaseyle ağlara göndereck.2-1
Fransa'da Lille, İstanbul'da ya berabere ya da Fenerbahçe.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Fransa'da Lille, İstanbul'da ya berabere ya da Fenerbahçe.
Alıntıları Göster
4-2 bizimdir maç, aha golleri söylüyorum yazın bir kenara Guiza (2), Alex ve Baroni
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
4-2 bizimdir maç, aha golleri söylüyorum yazın bir kenara Guiza (2), Alex ve Baroni
Alıntıları Göster
2-0
quote:
Lille maça kalecisiz çıkarsa eğer büyük ihtimal 4 gol atarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: otorite!
quote:
Lille maça kalecisiz çıkarsa eğer büyük ihtimal 4 gol atarsınız.
Alıntıları Göster
3-0 lille
Orda yenilir burda yener , turu veririz
quote:
Orijinalden alıntı: Muşmula
Orda yenilir burda yener , turu veririz
2-1 Fransa (Lille yener) 1-1 Türkiye
Fener elenir..
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
2-1 Fransa (Lille yener) 1-1 Türkiye
Fener elenir..
Alıntıları Göster
2-2
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
2-2
Alıntıları Göster
1-0 yenersek deplasmanda burda rehavetten eleniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
1-0 yenersek deplasmanda burda rehavetten eleniriz.
Alıntıları Göster
Nedense Galatasaraylı arkadaşlar Lille'e eleneceğimizi düşünüyorlar, ama kendi takımlarının Atletico'yu geçeceğine inanıyorlar. Bu nasıl yaman bir çelişkidir