Güiza ve Güiza gibi hırslı,azimli,yürekli futbolcular cıkacaklar, sahayı rakibe dar edecek taraftar,yine yasayacak rakip cehennemi. Inter-Chelsea macını izleyin bu aksam ve 2 takımı da nasıl yendiğimizi hatırlayın.
Fenerbahce'de eksikler : Mehmet Topuz,Özer,Baroni,Uğur Boral, Lugano, Vederson,Andre Santos Lille'de eksikler : Gervinho,Balmont,Cabaye,Eden Hazard(İstanbul'a getirildi fakat durumu net değil),Debuchy
Yedek kulübemiz bayağı enteresan olacak :)
Tek yedek : Deivid
inaşşalah eden hazard oynamaz ben fenerbahçeden ümitliyim bu tutu geçecektir ama ileriki aşamalardan hiç umutlu değilim
ne güizaymış be arkadaş
Eden Hazard oynamaz inşallah,takımın en iyisi bana göre
Mecburiyetler Daum'u çift forvete götürür bu da Fenerbahçe'ye 1 iken 3 gol getirir Alex ve Guiza yıldızlaşır
Fenerbahçeyi kurtaracak olan Türk takımı olması
fener isterse kazanır tamamen kendini verip mücadele ederse tabikide
Yukarıdaki adresten futbolcularımızın adını aldım. Yedek kulübesinde 3 kaleci hariç sadece 3 futbolcu var. Bunlardan ikisi de sanırım bu yıl resmi maçlarda 10 dakika bile oynamadı, diğeri ise ayağına 2-3 aydır top değmiyor, yani yedek kulübesi koca bir SIFIR. Yarın olaki Lille'i elersek tarih yazılmış olur.
Takım Durum ---------------------------------- 01 - Volkan Demirel 11 19 - Önder Turacı 11 10 - Alexsandro de Souza 11 21 - Selçuk Şahin 11 23 - Semih Şentürk 11 24 - Deniz Barış 11 77 - Gökhan Gönül 11 9- Daniel Gonzalez Güiza 11 5 - Emre Belözoğlu 11 58. Fabio Alves Da Silva Bilica 11 15. Bekir İrtegün 11 ------------------------------------ 99 - Deivid de Souza YEDEK 88 - Volkan Babacan YEDEK-kaleci 34 - Fehmi Mert Günok YEDEK-kaleci 67. Onur Karakabak YEDEK 54. Furkan Aydın YEDEK 22. Mahmut Ertuğrul Taşkıran YEDEK-kaleci ------------------------------------------------------ 02 - Diego Alfredo Lugano Moreno yok 25 - Uğur Boral yok 17 - Ali Bilgin yok 06 - Gökçek Vederson yok 20. Özer Hurmacı yok 66. Mehmet Topuz yok 27. Andre Clarindo Dos Santos yok 16 - Cristian Oliveira Baroni yok 39 Gökhan Ünal yok
Daha ne olsun işte halimize şükredelim, kalede Volkanımız var, sahada Aleximiz Semihimiz Guizamız Emremiz G.Gönülümüz, yedekte Deividimiz var... Maçı kazandıracak çok futbolcumuz varken hala eleyemeyeceksek bu Lille'i diyorum gerisini getiremiyorum
Daum yedekleri oynatmıyo dediğimizde bizimle dalga geçerdi buradakiler Kalite farkı her zaman kendini belli ediyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme