quote:Orijinalden alıntı: fcnet Çek kullanınca avantajix iade yapıyor mu? Deneyen,bilgisi olan var mı arkadaşlar?? tabikide yapıyor
Arkadaşlar teknolojide daha doğrusu blackberry ve gigabyte kampanyasında 100 TL çek gelen oldu mu hiç?
20tl lımango cekı ıhtıyacım var onaysızda olabılır yardım edersenız cok makbule gecer yardım edıcek arkads pm atarsa
Avantajix link değil verecegim linkten uye olup alışveriş yapan canlı 10 tl ödeme yapacam ister şans oyunu ister kontor ister banka hesapı farketmez
quote:Orijinalden alıntı: serkan9842 Avantajix link değil verecegim linkten uye olup alışveriş yapan canlı 10 tl ödeme yapacam ister şans oyunu ister kontor ister banka hesapı farketmez neymıs bu uyelık pm at bakım
quote:Orijinalden alıntı: serkan9842 Avantajix link değil verecegim linkten uye olup alışveriş yapan canlı 10 tl ödeme yapacam ister şans oyunu ister kontor ister banka hesapı farketmez Detaylar ???
O kadar kişiye çek verdik şimdi bi tane bile kargo çeki kimse vermiyor. Limangonun işleri kesat anlaşılan.
quote:Orijinalden alıntı: real_agabey O kadar kişiye çek verdik şimdi bi tane bile kargo çeki kimse vermiyor. Limangonun işleri kesat anlaşılan. kimsenin sizinle çek paylaşmamasının sebebi,şu aralar limangonun alışverişten sonra kargo çeki vermemesi
quote:Orijinalden alıntı: Evrekas quote:Orijinalden alıntı: real_agabey O kadar kişiye çek verdik şimdi bi tane bile kargo çeki kimse vermiyor. Limangonun işleri kesat anlaşılan. kimsenin sizinle çek paylaşmamasının sebebi,şu aralar limangonun alışverişten sonra kargo çeki vermemesi Bari doğumgünü olan bi hesap açayım dedim. Onada çek gelmedi. Limangoda iyice pintileşti anlaşılan.