Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metro %50 indirim çeki ile değiştirilir acil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 3 Ağustos 2012; 22:54:16 >
  • kargo kodu kullanmayacak olan varsa pm bekliyorum
  • 7 veya 10 tl gönderilebilen ceki olan varsa rica edebilirmiyim 1 adet?
  • limangodan 300 tl üzeri bişey alıcam en ekonomik nasıl alırım...(avantajix dışında)
  • 20tl yollayacak olan varmı hayrına:)
  • Limango Pink hediye çekine ihtiyacım var. gönderebilecek olan arkadaşa duacı olunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

limangodan 300 tl üzeri bişey alıcam en ekonomik nasıl alırım...(avantajix dışında)

Limango o ürün grubuna özel hediye çeki verirse anca öyle alırsın. Yoksa kullanabileceğin en yüksek indirim 20 lira olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

quote:

ARKADAŞLAR ARTIK LİMANGO ONAYLI/ ONAYSIZ ÇEKLERE İTİBAR ETMEYİN. ARTIK O DEVİR KAPANDI.

NE ALICAKSANIZ ÖNCE AVANTAJİX.COM ÜYE OLUN. AZ ÇOK AVANTAJİX.COM'U BİLEN VARDIR.

SONRA LİMANGO OLARAK ARATIN VE LİMANGO REFERANSLI LİNKLİ İLE ALIŞVERİŞ YAPIN. BURADA SİZDEN SİTENİN İSTEDİĞİ BİR TEK REFERANSLI ÜYELİĞİ YENİDEN OLUŞTURMANIZDIR.

YANİ LİMANGO'YA YENİ ÜYE OLACAKSINIZ :)

SONRA NE ALIRSANIZ 20TL KOŞULSUZ PARA İADESİ VAR. AYNI TRENDYOL.COM GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.

TRENDYOL.COM'DAN ALIŞVERİŞ YAPARKENDE REFERANSLI ÜYELİKLE ÜYE OLURSANIZ KOŞULSUZ 9TL PARA İADESİ ALIYORSUNUZ.

MESELA LİMANGODAN 25TL'LİK ÜRÜN ALACAKSINIZ BUNA 32TL ÖDÜYORSUNUZ 20TL İADE ALIP 12TL ÖDEMİŞ OLUYORSUNUZ :)

YANİ ALDIĞINIZ 20TL'LİK ÇEKLE AYNI HESAP....

20TL LİK ÇEKLE ALSANIZ EN AZINDN SATIN ALDIĞINIZDA 3TL VERİYORSUNUZ. SONRA SİTEDEN 25TL URUN ALDINIZ BUNA 13TL INDIRIM YAPIYOR KARGODA ÜCRETSİZ OLUYOR

URUNU 12TL + 3TL ÇEKE VERDİĞİNİZ PARA : 15TL'YE MAL OLUYOR Kİ 3TL ZARARDASINIZ :)

MALİYET DÜŞMEZ Mİ? DÜŞER. NASIL?

YENİ REFARANSLI ÜYELİĞE 7TL KARGO ÇEKİ AKTARIRSINIZ :)

ALACAĞINIZ URUN 25TL KARGOSU ÜCRETSİZ OLUR. 20TL İADE ALIRSINIZ ÜRÜN 5TL'YE GELİR :)

her alışverişe yine telefon onayı var sanırım dimi. telefon onayı olduktan sonra yine sıkıntılı bu olay bi avantajixini göremedim ben şahsen

onaya gerek yok hocam avantajix üzerinden refaranslı üyelik yapıyorsun avantajix olayında acemisin sanırım...

bunlar benim para iadelerim

25 tlye nasıl tamamlayacağız ustam birde onu söylesen

hocam 1 kere limangodan referanslı üyeliği yapıp herhangi bir ürün alsan 1tl lik üründe alsan 20tl iadesi oluyor. Limango'dan 20tl gelir.

Ama dikkat edin limangodan alışveriş yaptığınızda yeni üyelik oluşturuken kişişel bilgi adres telefon vergi dairesi ve vergi numarası gibi bilgileri değişik verin. adresi başka tanıdğınız birin adına verin... limango eski üye oldugunu çakmasın.

hatta mümkünse alışveriş yaparken başka kart veya sanalkart kullanın..

9tl para iadesi de trendyol veriyor hocam. oldu sana 29tl.....

ilk kez iade alıyorsan 10tl işlem ücreti alıyorlar 19tl iade alıyorsun hocam...

trendyol ve limango için yaptığın alışverişin tl miktarı veya kuponlu işlem fark etmiyor.

1tl lik urunde alsan 1000tl likte alsan alacağın iade miktarı sabittir. 20tl /9 tl dir.

Hocam kaç kere tek avantajix hesabınızla limangodan 20 lira aldınız?

ben bir alışveriş yaptım, 27 lira idi 20ye geldi. avantajix 20 lira mı verdi ertesi gün.

Şimdi aynı avantajix hesabı ile tekrar 20 lira verir mi?

• arkadaşlar kargo çeki ile normal çek birleşebilior mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainssg

arkadaşlar kargo çeki ile normal çek birleşebilior mu

HAYIR BİRLEŞMEZ
  • avantajix üzerinden limangoya üye oldum. şimdi alışverişi yapsam ne zaman iade yapıyorlar (25'i tamamladığımı varsayarsak)
  • morhipo kargo çeki arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyondparadise

morhipo kargo çeki arıyorum

Yanlış yerde arıyorsunuz.

Sepet sayfasında aşağıda çoraplar var corap alarak ücretsiz kargo sağlanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

avantajix üzerinden limangoya üye oldum. şimdi alışverişi yapsam ne zaman iade yapıyorlar (25'i tamamladığımı varsayarsak)

Benim iademi ertesi gün gerçekleştirdiler.
  • arkadaşlar 20 tl lık hediye çeki olan varsa rica ediyorum pm bekliyorum ayrıca 9.10 a kadar anlık 10 tl hediye çeki geldi isteyen olursa ..
  • kargo çeki olan varsa gönderebilir mi?
  • kargo çeki kullanınca avantajix iadeyi yapıyor mu ?
  • ilk pm atana limango 10 tl yüklü onaylı hesap verilecektir. hemen kullanma şartı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 5 Ağustos 2012; 21:10:00 >
  • kargo çeki alabilirmiyim.
  • Çek kullanınca avantajix iade yapıyor mu? Deneyen,bilgisi olan var mı arkadaşlar??
  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.