Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 yada 20 lira aktarmalı çek varmı kendi hesabıma aktarmalıyım olmadı 20 liralık normal çek yardım
  • 10 tl aktarimsiz lazim olan pm atsin yeter
  • teşekkür, kullanacağım...
  • kargo çeki olan dostlar?pm
  • fazladan kargo çeki olan varsa pm atarlarsa sevinirim

edit: kargo zaten bedavaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiletilfenol -- 20 Ağustos 2012; 23:46:42 >
  • KARGO ÇEKİ İSTEYEN PM ATSIN..
  • tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 22 Ağustos 2012; 12:25:13 >
  • Arkadaşlar sabah bir ürün alacağım varsa kullanmayacak verirse çok makbule geçer...Teşekkürler...
  • 10 tl çek var isteyen pm atsin yeter
  • Kargo çeki isteyene yollarım bende...
  • arkadaşlar aynı avantajix hesabından farklı limango hesaplarıyla 25 tl avantajix iadesinden yararlanabiliyor muyuz?
  • yokmu 20 tl lik çeki olan birisi hala bekliyorum birşeyler almak için bende 10 tllik çek varma ama ürün bütçemi aşıo
  • asli02@yandex.com sıfre: bursaspor 10 tl yuklu lımango hesabıdır yetişen alsın kullansın(not:kullanmayacakalr bosuna sıfresını degıstırmesın)
  • kargo çeki olan lütfen PM atabilir mi ?
  • kargo çeki isteyen pm atsın
  • 20tl çek kalmadı kımsede çok acil gereklı vabana lütfen varsa verın
  • Elimde kargo çeki var isteyen pmden limango mail adresini göndersin ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 23 Ağustos 2012; 10:35:46 >
  • morhipo 15 tllik çeke limango onaylı 20 tl çeki verecem
    takas için pm
    Edit:BULUT06 arkadaşımıza sorunsuzca satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 23 Ağustos 2012; 10:04:42 >
  • Elinde limango hediye çeki olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. miktara göre nakit verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.