Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hediye ceki ve kargo varsa alabilirim. tesekkürler
  • kargo çeki isteyen alışveriş yapacağı mail adresini pm atsın, kargo çeki aktarayım hesabına.
  • elinde 20lik çeki olan varsa pm atabilir mi?
  • arkadaşlar tek hesapta 2 adet 20 tl davet çeki harcamayın birde birsürü hesabı tek bir hesaba bağlamayın limango da.tavsiyem 10 luklar ve aktarılabilir çekler.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 23 Ağustos 2012; 23:34:23 >
  • Alışverişini arttırabilmek için verdiği çeki, firmaya bile bile zarar vermek için kullandınız ve Firma bunu kabul etmeyince de lanet mi okuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliezy

Alışverişini arttırabilmek için verdiği çeki, firmaya bile bile zarar vermek için kullandınız ve Firma bunu kabul etmeyince de lanet mi okuyorsunuz?

katılıyorum hadi çek kullandın neysede kargoyu dahil etmişler bu kadarda beleşcilik aç gözlülük yapılmaz.
  • kargo cekı mevcuttur
  • 10 taneden fazla siparişimi iptal etmişler kesinlikle parayla çek almayın ..

anlıyacağınız limango patladı arkadaşlar hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 24 Ağustos 2012; 10:26:31 >
  • alamadığım siparşleri iptal ediyosun eyw iide aktarılabilir çek neden veriosun hesaba ? bütün hesaplara 20 tl lik çek tanımlamış aktarılabilir..

hem çek kullandık die siparişi iptal edip birde üstüne aktarılabilir 20 tl çek vermek ..
  • 2 tane P&G siparişim iptal edildi 2 sinede çek ve para iadesi yapıldı..
    edit:sanırım iptal edilen siparişlerin çekle bir alakası yok
    edit2:gelen mesajda İlgili siparişinizde bulunan ürünlerin tedarik edilememesi nedeni ile.. diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 24 Ağustos 2012; 10:37:29 >
  • kargo çeki isteyene yollayabilirim

gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BULUT06 -- 24 Ağustos 2012; 14:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimcime_84_1984

2 tane P&G siparişim iptal edildi 2 sinede çek ve para iadesi yapıldı..
    edit:sanırım iptal edilen siparişlerin çekle bir alakası yok
    edit2:gelen mesajda İlgili siparişinizde bulunan ürünlerin tedarik edilememesi nedeni ile.. diyor

aynı kampanyadaki yüksek rakamlı siparişim tadarik aşamasında ucuz olan iptal edilmiş
  • Mix by P&G 2280120 17.08.2012 Siparişiniz iptal edilmiştir.

2 ayrı hesapla sipariş geçmiştim ve iptal olmuş. Durum herkeste aynımı yoksa artık limango referansla ve çeklerle alınan ürünleri iptalmi ediyor artık işi sıkı mı tutuyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Mix by P&G 2280120 17.08.2012 Siparişiniz iptal edilmiştir.

2 ayrı hesapla sipariş geçmiştim ve iptal olmuş. Durum herkeste aynımı yoksa artık limango referansla ve çeklerle alınan ürünleri iptalmi ediyor artık işi sıkı mı tutuyorlar ?

o zaman neden çekleri iade etsinler ki ? tedarik edemediklerinden bence.
  • çekle yapılan alışverişlerden dolayı hesabı kapatılan arkadaşlar !!!

kapatılan hesabınızda 20 TL'lik aktarılabilir çekler olabilir, hesabınıza ulaşıp çekleri bir başka hesaba aktarabilirim...
  • Elimde 10 tl onaylı çek var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Elimde 10 tl onaylı çek var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.

pm attım hocam, eğer geç kalmadıysam ben talibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Elimde 10 tl onaylı çek var isteyene ücretsiz vereceğim. Hemen kullanılmak koşuluyla 20 tl onaylı hesap var çok uygun fiyattan (3tl) den verebilirim.

10 tl çek bilgilerini gönderdim güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

10 tl çek bilgilerini gönderdim güle güle kullanın.

eyvallah teşekkürler
  • hediye çeki ihtiyacım var gönderirseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.