Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abbicer

Merhaba Arkadaşlar;

Ben hediye çeki kullanmak istiyorum ama kargo bedeli yansıyor. Bunun önüne geçebilecek bir yöntem var mı?

Yeni olduğunuz belli, maalesef yok. Kasım 2011'den bu yana durum böyle.
  • peki bu yöntemi söyleme şansınız var mı ?
  • kargo çeki olup da kullanmayacak varsa pm lütfen. Ufaklık için bir sepet yaptım bekliyor.

edit: sepet iptal oldu, başka zamana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 28 Ağustos 2012; 0:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar limangodan acil birşey alıcam..kargo çeki veya indirim kuponu olan pm atarsa sevinirim.
  • çeki olan varsa alabilirim.
    çek + 20 tl lik hesab ta da anlaşabiliriz.
  • Aktarılabilir ( kendi hesabınızdan kullanabilirsiniz. ) 20'lik hediye çekleri bulunur.
    iletişim Pm.
  • Merhaba Arkadaşlar halen bir dönüş alamadım acil biri bana bilgi verebilir mi? Sipariş vereceğim ama veremiyorum bir türlü şu kargo ücreti nedeni ile
  • limango hediye çeki olan varsa zizigo %25 hediye çeki ve 20TL zizigo hediye çeki var elimde takas yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbicer
    Merhaba Arkadaşlar halen bir dönüş alamadım acil biri bana bilgi verebilir mi? Sipariş vereceğim ama veremiyorum bir türlü şu kargo ücreti nedeni ile

çek kullandığında kargo ücreti yansır, kaçarı yok.
  • 2 tane kargo çekim var isteyenler PM den adres yollasın..

edit:1 tanesi verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 28 Ağustos 2012; 22:15:45 >
  • Bugün beni limangodan bir bay aradı. 0 216 6656520 numaralı telefondan aradı. Adınıza çok sayıda açılmış hesap var bu hesaplardan çok sayıda alışveriş yapmışsınız ve çek kullanmışsınız dedi. Son siparişlerimin hepsini iptal etmişler. (Fairy jelleri ve fariy sıvı deterjanları). Bir daha yaptığınızda yasal yollara başvururuz dedi. İstemiyorsanız yapmayız dedim. Çeklerimi de iptal ettiklerini söyledi. Limango şu an itibariyle benim için bitmiştir. Çek olmadıktan sonra neyi uygun anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazankkaya

Bugün beni limangodan bir bay aradı. 0 216 6656520 numaralı telefondan aradı. Adınıza çok sayıda açılmış hesap var bu hesaplardan çok sayıda alışveriş yapmışsınız ve çek kullanmışsınız dedi. Son siparişlerimin hepsini iptal etmişler. (Fairy jelleri ve fariy sıvı deterjanları). Bir daha yaptığınızda yasal yollara başvururuz dedi.

en aptalca ve mantıksız aramaları şöyle başımdan geçti:

bunlar geçen sene beni
    KULLANAMADIĞIM VE KREDİ KARTI BENDE HİÇ OLMAYAN VE UÇUŞ KARTI OLDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİM WING axess DEN ref.li linke tıklayınca yüklenen 20 TL HEDİYE ÇEKLERİNDEN BİRDEN FAZLA HESAP ALARAK ELDE ETTİNİZ yasal yola başvurcaz diye aramaları sonra vıdı vıdı aynı şeyleri söylediler.ben de alışığım ya çok korktum

yahu ben bu wins 20 tl çekleri wings denen karttan yok kullanamaıyorum dedim zaten diğer kartlarla kullanılamıyor hepsini iptal edin hesaplarımı da çekleri de silin dedim de naptılar biliyomusunuz?

ne çek sildiler ne hesap . 1 ay sonra çekler kendileri ömrünü doldurdu

sonrasında Ramazan bayramında kargo bedavayken intikamımı aldım
    7 tl çek kullan 7 tl çek kazan 7 tl çek kullan 7 tl çek kazan 7 tl çek kullan 7 tl çek kazan kısır döngü ile millet çifte bayram yaptı o bayram günlerinde hiç biri iptal bile olmadı o zaman

• limango 20 tl çek mevcut elimde , markafoni çekle takas yapan pm atsın
  • 24 E KADAR GEÇERLİ LİMANGO 7 TL ÇEK İSTEYEN VARSA PM ATSIN
  • Limango yasal yola neye dayanarak başvuracak anlamadım. Kimse sistemlerine saldırmıyor, olmayan birşeyide yapmıyor, ek bir programda kullanmıyor. Alışveriş yapanlar sistemlerinin izin verdiği şekilde yapıyor. Kendi beceresikliklerini millete gözdağı vererek örbast etmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazankkaya

Bugün beni limangodan bir bay aradı. 0 216 6656520 numaralı telefondan aradı. Adınıza çok sayıda açılmış hesap var bu hesaplardan çok sayıda alışveriş yapmışsınız ve çek kullanmışsınız dedi. Son siparişlerimin hepsini iptal etmişler. (Fairy jelleri ve fariy sıvı deterjanları). Bir daha yaptığınızda yasal yollara başvururuz dedi. İstemiyorsanız yapmayız dedim. Çeklerimi de iptal ettiklerini söyledi. Limango şu an itibariyle benim için bitmiştir. Çek olmadıktan sonra neyi uygun anlamadım...

benimde deterjan ve mama siparişlerimi iptal ettiler ama ne arayan oldu ne soran bugün yine çek ile mouse ve elbise siparişi verdim bakalım ne oalcak durum bunlarıda iptal ederlerse daha limangodan birşey almam

sanırım çek kullanıp olayı uygun alışverişten ziyade sömürüye çevirince bunlar müdahale ediyorlar.

takipteler .. bu arada iptal ettikleri 10 siparişimin heasbına aktarılabilir 20tl çek tanımlamışlar..

çektakas bölümünden çek alırken sipariş lerin iptal olabileceği gerçeğini arkadaşa olduu gibi olabileceğini unutmayın dahası parayla çek almayın..

kendiniz halledin ..

• birde avantajx in sitesinde hesaplar bölümünde şu nu gördüm

"Bakiyeniz her ayın 25'inde 200 TL ve üzeri olduğunda Avantajix'ten ödeme alırsınız."

bu 25 ve katları değilmiydi neden 200 tl olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

birde avantajx in sitesinde hesaplar bölümünde şu nu gördüm

"Bakiyeniz her ayın 25'inde 200 TL ve üzeri olduğunda Avantajix'ten ödeme alırsınız."

bu 25 ve katları değilmiydi neden 200 tl olmuş ?

Üye girişi yaptıktan sonra şu linkten;http://www.avantajix.com/ayar.aspx?p=2
    Hesabımda kaç lira olunca bana ödeme yapılsın bölümü, orayı kendi seçiminize göre doldurmanız gerek.
  • kargo çeki isteyen varsa mailini pm atsın...
  • arkadalar..limango hediye çekiniz veya kargo çekiniz varsa alabilirmiyim selamlar....
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.