Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    limango kargo ceki lazim
    tesekkurler simdiden
  • serdar03@yandex.com sfr:bursaspor 10 tl yuklu hesap ucretsız verılır kullanacak arkadasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.55 -- 25 Eylül 2012; 12:45:43 >
  • Arkadaşlar bugün bitecek olan Galatasaray kampanyasında kullanmak için çek arıyorum ilk defa alışveriş yapacağım gönderirseniz çok iyi olur 15 saat kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

^Ücretsiz^^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına, alışverişini yapması için 15TL. kod _tarafımca tanımlanacaktır.

Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda; bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.

Tam sürümde Pm sorunlu, mobil yada tablet sürümde sorunsuz çalışıyor _
    https://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemID=1088928 bu şekilde pm göndermeyi deneyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 23 Eylül 2012; 14:34:52 >

• bugün için kargo çeki veya başka bir çek lazımdır, gönderebilecek var mıdır?
  • 10 tl yuklu hesap ucretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.55 -- 25 Eylül 2012; 1:37:48 >
  • Glamour3113'ün gönderdiği çekleri kullanarak ilk limango alışverişimi yaptım sağolsun.Umarım sorun çıkmaz ürünler elime gelince yazacağım.
  • Bana kargo çeki lazım. Gönderebilen olursa çok sevinirim.
  • gittigidiyor %5 lazım olursa ya da nerden bulabilirim ? lütfen olsun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE 97 XEİ ORJİNAL

gittigidiyor %5 lazım olursa ya da nerden bulabilirim ? lütfen olsun ...

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_695/f_/key_//tm.htm#66163624 de satılıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE 97 XEİ ORJİNAL

gittigidiyor %5 lazım olursa ya da nerden bulabilirim ? lütfen olsun ...

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_695/f_/key_//tm.htm#66163624 de satılıyor hocam

orda da yok hocam ya olan varsa mail adresim halil_ibraam@hotmail.com teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: De La Red

Glamour3113'ün gönderdiği çekleri kullanarak ilk limango alışverişimi yaptım sağolsun.Umarım sorun çıkmaz ürünler elime gelince yazacağım.

sende sağolasın ; kullandığın çeke kargoyu dahil etmediğin _kendi kendini davet edip alışveriş yapmadığın sürece rahat ol sorun çıkmaz, ortada hile hurda _sorun çıkması için bir sebep yok herşey usulüne uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 23 Eylül 2012; 20:59:19 >
  • arkadaşlar bir pantolon alıcamda kargo çeki yada normal çek varmı ilk alışveriş olcak
  • ^Ücretsiz^_^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^_^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına alışveriş yapması için 15TL. kod tarafımca tanımlanacaktır.

Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda; size tanımlayacağım çek dahil _bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.
    Tam sürümde Pm sorunlu, mobil yada tablet sürümde sorunsuz çalışıyor _
    https://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemID=1088928 _bu linki kullanarak '' özel mesaj '' gönderebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 24 Eylül 2012; 11:54:02 >
  • Morhipo çek varsa pm lütfen. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor %5 hala aranıyor mail halil_ibraam@hotmil.com ...
  • Limango hesabımda çekim var. Kullanmak isiyorum ama kargo çekiyle de beraber kullanabilirsem ürün bayağı uygun fiyata geliyor. Bu mümkünse ve kargo çeki verecek olan varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 24 Eylül 2012; 16:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Limango hesabımda çekim var. Kullanmak isiyorum ama kargo çekiyle de beraber kullanabilirsem ürün bayağı uygun fiyata geliyor. Bu mümkünse ve kargo çeki verecek olan varsa memnun olurum.

Limangoda birden fazla çek kullanılmamaktadır, kargonun ücretsiz olduğu zamanlarda dahil _çekle alışveriş yaptığınız her alışverişte yine kargo parası ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Limango hesabımda çekim var. Kullanmak isiyorum ama kargo çekiyle de beraber kullanabilirsem ürün bayağı uygun fiyata geliyor. Bu mümkünse ve kargo çeki verecek olan varsa memnun olurum.

Limangoda birden fazla çek kullanılmamaktadır, kargonun ücretsiz olduğu zamanlarda dahil _çekle alışveriş yaptığınız her alışverişte yine kargo parası ödersiniz.

Teşekkürler. Bu kural gözümden kaçmış.
  • Ürünlerimin kampanyası bitti ve sipariş aşamasında görünüyor şuan 1 hafta içinde teslimat yapılacakmış forumda okuduğuma göre çok gecikmeler olabilir sanıyorum umarım fazla beklemem.
  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.