Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

Orijinalden alıntı: crackher

quote:

^Ücretsiz^^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına, alışverişini yapması için 15TL. kod _tarafımca tanımlanacaktır.

Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda; bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.

madem yollamayacaksın ne diye milleti kandırıp meşgul ediyosun ?

bu ne şimdi ; size mesaj gönderdim, cevap vermediniz, birtek sizmisiniz kandırdığım ?
    Üstelik Limangoya üye'de olmamışsınız davetimle, üye değilsiniz Lİmangoya _çirkefliğin lüzumu var mı ?
    Kime: crackher
    Tarih: 20 Eylül 2012; 13:07:08
    Başlık: Cevap: limango kod
    a.slm
    davetiyeniz gönderildi _geçici şifre ayarlayıp 123456 harici onu gönderin (limango hesabınızın)
    _çıkış yapın limangodan, kodunuzu tanımlayıp size mesaj atıcam.

kardeş valla cevap gelmedi bana kusura bakma gelen kutumuda boşalttım hatta yine bi cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackher -- 25 Eylül 2012; 12:19:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

^Ücretsiz^^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına, alışverişini yapması için 15TL. kod _tarafımca tanımlanacaktır.

Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda; bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.

madem yollamayacaksın ne diye milleti kandırıp meşgul ediyosun ?

bu ne şimdi ; size mesaj gönderdim, cevap vermediniz, birtek sizmisiniz kandırdığım ?
    Üstelik Limangoya üye'de olmamışsınız davetimle, üye değilsiniz Lİmangoya _çirkefliğin lüzumu var mı ?
    Kime: crackher
    Tarih: 20 Eylül 2012; 13:07:08
    Başlık: Cevap: limango kod
    a.slm
    davetiyeniz gönderildi _geçici şifre ayarlayıp 123456 harici onu gönderin (limango hesabınızın)
    _çıkış yapın limangodan, kodunuzu tanımlayıp size mesaj atıcam.

kardeş valla cevap gelmedi bana kusura bakma gelen kutumuda boşalttım hatta yine bi cevap yok alidirican06@hotmail.com

pm gönderdim size, kontrol edermisiniz...

• limangodan 49,90 a ürün almak istiyorum
    min 20 tl lik çek arıyorum.
    teşekkürederim
  • limangodan çek arıyorum ilgienene yada satan varsa ilgilenebilirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

10 tl yuklu hesap ucretsiz

arkadaştan hesabını kullandım kendisine çok teşekür ediyorum. dostum tekrardan sağolasın
  • ^Ücretsiz^_^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^_^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına alışveriş yapması için 15TL. kod tarafımca tanımlanacaktır.

Toplamda; size tanımlayacağım çek dahil _bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.
    Tam sürümde Pm gönderemezseniz, mobil yada tablet sürümde sorunsuz çalışıyor _
    https://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemID=1088928 _bu linki kullanarak '' özel mesaj '' gönderebilirsiniz...
  • Trendyol çeki olan pm den yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limango indirim çeki veya ücretsiz kargo çeki olan arkadaşlaruın yardımını bekliyorum..SELAMLAR.....

mail adresim:

kimsinsen35@hotmail.com
  • g_b_y_@hotmail.com limango çek e ihtiyacım var, Teşekkürler
  • En azından kargo çeki lazım alışveriş yapıcağım şuanda yardımcı olursanız sevinirim pm bekliyorum iyi günler
  • Arkadaşlar merhaba,
    Kargo çeki yerine http://www.nakitkazan.com/kampanyalar/limangodan-45-tl-indirim-kuponu-151 kullansanıza niye uğraşıyorsunuz bu kadar. Her alışverişinizde 4,5 TL nakit para veriyor. tek yapmanız gereken nakitkazan'a üye olmak ve tıklamak. tamamiyle ücretsiz

benim referansımla üye olursanız, ben de siz alışveriş yaptığınızda nakit para kazanıyorum. bir güzellik yapıp aşağıdaki linke tıklayıp üye olursanız çok sevinirim...

Link;http://goo.gl/J5hfc

• 10 tl yuklu hesap ucretsiz
  • quote:

^Ücretsiz^_^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^_^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına alışveriş yapması için 15TL. kod tarafımca tanımlanacaktır.

Toplamda; size tanımlayacağım çek dahil _bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.
    Tam sürümde Pm gönderemezseniz, mobil yada tablet sürümde sorunsuz çalışıyor _
    https://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemID=1088928 _bu linki kullanarak '' özel mesaj '' gönderebilirsiniz...

Güncel ;

• çek veya kullanılabilir hesabı olan var mı?

mailim: sehvinchh@hotmail.com
  • Selam,
    Nakitkazan ile ceke gerek yok arkadasim her alisverisinde nakit para kazaniyorsun zaten.

Istersrn ilk drfa uye olup ilk alisversini de minimum 50 tl lik yaparsan 27 Tl veriyor

Istersen de her alisverisinde 4,5 tl veriyor.

Habgisi isine gelirse

Link buradahttp://goo.gl/J5hfc

Haydr hayirli isler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

çek veya kullanılabilir hesabı olan var mı?

mailim: sehvinchh@hotmail.com

Pm
  • Limango hediye çeki veya kargo çeki lazım arkadaşlar.....
  • kargo çeki gönderebilecek var mı?
    mx@gmail.com
  • 10 tl yuklu hesap ucretsiz
  • 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.