Şimdi Ara

Limbo, Outland, Section 8, Dungeon Hunter: Allience[Psn Kardeşliği] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sallatoko

@Gs_Emre Ekledim senide acaba kredi kartına sahip misin belirtirsen sevinirim
    @SuSpect_tr Oyunlarda bir değişiklik olmayacak :( eğer bu haliyle katılmak istersen hesap numarasını p.m den yolla ödemelere başlayalım.

Liste güncellendi eğer Gs_emre arkadaşımızdada k.k yoksa sonuncu kişinin psnden bu oyunları alabilecek kredi kartına sahip olması gerekiyor.

Para hesabıma geldiği an kredi kartımla TR psn den alabilirim.Ama önce paranın tam olarak bana atılması lazım zira kartımda limit yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

@Gs_Emre Ekledim senide acaba kredi kartına sahip misin belirtirsen sevinirim
    @SuSpect_tr Oyunlarda bir değişiklik olmayacak :( eğer bu haliyle katılmak istersen hesap numarasını p.m den yolla ödemelere başlayalım.

Liste güncellendi eğer Gs_emre arkadaşımızdada k.k yoksa sonuncu kişinin psnden bu oyunları alabilecek kredi kartına sahip olması gerekiyor.

Para hesabıma geldiği an kredi kartımla TR psn den alabilirim.Ama önce paranın tam olarak bana atılması lazım zira kartımda limit yok.

ooo çok güzel 5. kişi bulmak daha kolay olucak :) sorun değil arkadaşlarla konuşup hallederiz 5. kişiyi bir bulalımda

• Biri beni mi çağırdı :) Ekle beni de alalım hemen. Parayı hemen yollarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Biri beni mi çağırdı :) Ekle beni de alalım hemen. Parayı hemen yollarım.

Ekledim grup tamamdır. Herkese hesap no yollanmıştır hızlı bir şekilde ödemeleri gerçekleştirirsek güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 4 Ağustos 2011; 15:11:35 >
  • Hesaba para atan kişiler : Murat C. Kerem D. Fırat K.

Bir kişi atmamış sadece.
  • detroit4321 Arkadaşımız saat 10 da parayı yatıracağını söyledi bir terslik olmazsa
  • oyunları indirmeye alan hesaptan çıkarsa sevinirim çıksanız da indirmeye devam eder hepsini sıraya alıp bi daha hesaba hiç girmeyebilirsiniz
  • Oyunları satın aldım.İndiriyorsunuz şu an sanırım.Son arkadaş parayı atınca bana bi pm atsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.