Şimdi Ara

Limbo, Outland, Section 8, Dungeon Hunter: Allience[Psn Kardeşliği]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar Alınmış Ve Herkese Pm'den İd Ve Pw verilmiştir iyi oyunlar güzel bir kardeşlik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 4 Ağustos 2011; 20:25:53 >

• Güncel. İlgilenen kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Girmek isterdim ama ps3 40gb lık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Alıntıları Göster
    Konuyu amacından saptıranlara ceza puanları dağıtılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Eğer 10-12gb yeriniz varsa size yeterli olucaktır bitince silersiniz zaten. Ayriyetten size bu hafıza yetersiz geliyorsa okuduğuma göre ekstra HDD takılabiliyormuş bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Eğer 10-12gb yeriniz varsa size yeterli olucaktır bitince silersiniz zaten. Ayriyetten size bu hafıza yetersiz geliyorsa okuduğuma göre ekstra HDD takılabiliyormuş bir araştırın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Hocam beni de yazın ama kredi kartı yok yani ben alamam

• quote:

Orijinalden alıntı: detroit4321

Tamamdır ekledim 3 kişi [1'i kredi kartlı] bulunca katılan kişilere özel mesaj ile ulaşılacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: detroit4321

Tamamdır ekledim 3 kişi [1'i kredi kartlı] bulunca katılan kişilere özel mesaj ile ulaşılacak.

Alıntıları Göster
    Merhabalar, şu Alliance oyunu yerine Lara Croft olsa olmaz mı? ben ilk defa bir kardeşliğe katılmayı düşünüyorum da biraz da tecrübesizim. Bir de oyunu indirdikten sonra kendi hesaplarımızdan oynamaya devam edebilir miyiz? yoksa o indirdiğimiz user-PSN ile oynamak zorunda mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Merhabalar, şu Alliance oyunu yerine Lara Croft olsa olmaz mı? ben ilk defa bir kardeşliğe katılmayı düşünüyorum da biraz da tecrübesizim. Bir de oyunu indirdikten sonra kendi hesaplarımızdan oynamaya devam edebilir miyiz? yoksa o indirdiğimiz user-PSN ile oynamak zorunda mıyız?

Allience'de Lara Croft gibi co-op oynanabiliyor ben çok beğendim eğer isterseniz psnden trialini indirip bir deneyin kardeşliğin üyeleriyle co-op çok zevkli vakit geçirebiliriz. Yeni bir hesap üzerinden alınıcak bunu ordan indiriceksin ama o hesabı ps3'ünden silmiyceksin yoksa oyunlarda gider o öyle köşede durucak ama istediğin başka bir hesapla yani gerçek hesabınla girip oynayabilirsin bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 4 Ağustos 2011; 11:38:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Allience'de Lara Croft gibi co-op oynanabiliyor ben çok beğendim eğer isterseniz psnden trialini indirip bir deneyin kardeşliğin üyeleriyle co-op çok zevkli vakit geçirebiliriz. Yeni bir hesap üzerinden alınıcak bunu ordan indiriceksin ama o hesabı ps3'ünden silmiyceksin yoksa oyunlarda gider o öyle köşede durucak ama istediğin başka bir hesapla yani gerçek hesabınla girip oynayabilirsin bir sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    o zaman lara croft'u listeye eklemeyi düşünürseniz haber verir misiniz? hatta NFS Hot pursuit'i de ekleyebilirseniz ayrıca ona da katılırım.

• need for spped olursa ben varim,outland,dungeon o oyunlar yaramaz bende vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 4 Ağustos 2011; 12:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

need for spped olursa ben varim,outland,dungeon o oyunlar yaramaz bende vardi.

Oyunlar gayet güzel, outlandı neden beğenmediniz ki. Ve arkadaşlar lütfen sadece bu oyunları almak isteyenler mesaj bıraksın.
  • quote:

quote:

Oyunlar gayet güzel, outlandı neden beğenmediniz ki. Ve arkadaşlar lütfen sadece bu oyunları almak isteyenler mesaj bıraksın.

Alıntıları Göster
    mushroom wars listeye eklerseniz ben varım oyun 19 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombisamuray -- 4 Ağustos 2011; 13:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombisamuray

mushroom wars listeye eklerseniz ben varım oyun 19 lira

Alıntıları Göster
    Bu şekilde yapabilirsek ben varım, kredi kartıda sorun değil bende var.

Limbo
    Dungeon Hunter: Allience
    caryz taxi
    Castle Carsh

Kabul ederseniz konuşalım
  • Bu oyunlar icin listeye beni de dahil edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napstr

Bu oyunlar icin listeye beni de dahil edebilirsin.
    @Gs_Emre Ekledim senide acaba kredi kartına sahip misin belirtirsen sevinirim
    @SuSpect_tr Oyunlarda bir değişiklik olmayacak :( eğer bu haliyle katılmak istersen hesap numarasını p.m den yolla ödemelere başlayalım.

Liste güncellendi eğer Gs_emre arkadaşımızdada k.k yoksa sonuncu kişinin psnden bu oyunları alabilecek kredi kartına sahip olması gerekiyor.
  • quote:

NFS'yi ben de istiyorum başka bir başlıkta bir arkadaş daha hevesli. NFS HP+DLC ler için bi kardeşlik yapabiliriz ayrıca isterseniz?
  • quote:

@SuSpect_tr Oyunlarda bir değişiklik olmayacak :( eğer bu haliyle katılmak istersen hesap numarasını p.m den yolla ödemelere başlayalım.

Teşekkür ederim fakat bu haliyle bana uymuyor, size iyi kardeşlikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Teşekkür ederim fakat bu haliyle bana uymuyor, size iyi kardeşlikler...

Alıntıları Göster
    beyler ben limbo oyununu oynamak istiyorum da bu kardeşlik olayını tam çözemedim. birisi açıklayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

beyler ben limbo oyununu oynamak istiyorum da bu kardeşlik olayını tam çözemedim. birisi açıklayabilir mi?

Kredi kartlı bir arkadaşımıza biz paraları havale ediyoruz toplamda 94tl olmak üzere arkadaş psnden o oyunları tek tek satın alıyor psndede aynı oyunu 5 kere download etme hakkı var alan arkadaş aldığı email ve pw yi bizimle paylaşıyor herkes indirip oyunu 5 kişi ortak almış oluyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.