lime wire programını kullanıyordum gayet güzel gidiyordu ama artık açıyorum aramaya bişeyler yazıyorum ara diyorum arama yapmıyor yukarıda bi kilit işareti cıkıyor? bu sorunla karşılaşanlar varsa yardim edebilirler mi? nasıl cözdüler?
programın sol aşağıda sinyal durumu var.oraya bir bak.eğer 1 diş ise arama bile yapmıyor.ayrıca lime sakat bir program.bulduğum mp3ler hep sahte çıktı.türkçe mp3 aratıyorum buluyorum ama radyodan yada tvden kaydedilmiş cızırtılı şarkılar var.arada sırada trojanlı mp3ler oluyor.norton kullanıyorum ki buluyor.anti virüs kullanmadan sakın bilmediğin şeyi indirme.
yeni limewire indir ondandır
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
programın sol aşağıda sinyal durumu var.oraya bir bak.eğer 1 diş ise arama bile yapmıyor.ayrıca lime sakat bir program.bulduğum mp3ler hep sahte çıktı.türkçe mp3 aratıyorum buluyorum ama radyodan yada tvden kaydedilmiş cızırtılı şarkılar var.arada sırada trojanlı mp3ler oluyor.norton kullanıyorum ki buluyor.anti virüs kullanmadan sakın bilmediğin şeyi indirme.
Şuana kadar indirdiğim hiçbir mp3'te sorun çıkmadı
ben artık rapid i tercih ediyorum hem full albüm bulmak daha güzel.
ya bu program bendede hiç sorun cıkarmadı..indirdiğim mp3 lerde sorun yok.. şansıma hiç virüsde gelmedi.. ancak şimdi sol altta tek diş var neden bilmiyorum. durup dururken neden böyle bişey oluyorki...peki bear share var o nasıl bir program sizce?