arkadaşlar Limewire den dosya indiremiyorum aramak istediğim video mp3 vs. buluyor ama dosyaya çift tıklayıp download etmek istediğim zaman programda hiçbir tepki olmuyor..alt ksımda dosyanın yüzde kaçının indirildiğini gösteren pencere dahi açılmıyor ve yazdığım kelime ile ilgili dosyayı aramaya devam ediyor fakat hiçbir şekilde indiremiyorum....
ve ayrıca programın üst tarafında sarı kutu içerisinde '''only searc results with a ... are offical Lime Wire communications.''' diye bir uyarı yazısı yer alıyor
yardımıc olursanız sevinirim..
Limewire kullanılmıyo pek artık Ares veya Emule kullan
Bu sorunun cevabını bilen var mı?
Aynısı kardeşimde de olmuş Telefonla ayarları anlattım ama olmadı
Uzak bağlantı sağlayamadık Ekranı görsem yapardım da
Bunun nerden değiştiiğini bilen varmı?
hız kısmında Genişbant yazıyormuş ( BroadBand )
Silip tekrar kurmayı dene bakalım olacak mı
bu olay şundan kaynaklanıyor. limewire ilk kurulduğunda , birşey indirmek için tıkladığınızda bu dosyanın lisanslı veya telifli olabileceğine dair ( buna benzer birşeydi yanlış hatırlamıyorsam) bir uyarı verir. ondan sonra indirmek isteyip istemediğinizi sorar. burada ilk sefer hayır dediyseniz indirmeyecektir. bunu düzeltmek için bütün ayarları ilk haline çevirmeniz gerekiyor. Araçlar / seçenekler de "varsayılana dön" seçeneğini işaretleyin.
bence ares kullan limewire da bürsürü virüs çıkıyo benden söylemesi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme