Şimdi Ara

Limewire Engelleme Proxy vs.,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herkese kolay gelsin...
    Sitede heryerde araştırmama rağmen bulamadım tam verimlisini...
    SOrum limewire ı işyerindeki portlarda engellemişler...
    Modeme de giremiyorum..
    Limewire bağlanması için Başka bir seçenekle girme şansım yokmu proxy. denemeleride başarılı olmadı...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senemdino -- 31 Temmuz 2007; 11:28:40 >

• Programın kullandığı portu engellemişlerse pek yapılabilecek bişey olduğunu zannetmiyorum.kolay gelsin...
  • bir sorum olacak arkadaş.

limewire yi bilgisayara kurmanda bir sorun yok. peki sanatçı arattırıyorsun ya arattırdığın sanatçının parçaları çıkıyor fakat indirmemi yapmıyor üzerine çift tıkladığın zaman ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac___707

bir sorum olacak arkadaş.

limewire yi bilgisayara kurmanda bir sorun yok. peki sanatçı arattırıyorsun ya arattırdığın sanatçının parçaları çıkıyor fakat indirmemi yapmıyor üzerine çift tıkladığın zaman ?

hİÇ BİR ŞEY BULMUYOR NE YAZIKKI...
    Şirkettekinlerle konuştum kapattıklarını soylediler..Ama ben bunun hilesi olduğunu duşunuyorum..
  • dostum aynı sorun bugün dahilinde bendede oldu. ama birkaç zamandır limewire yi açmıyordum. senden sonra denemek istedim ancak bağlanmıyor. güvenlik duvarınız yada virüs programınız tarafından yasaklanmış olabilir yetkilerinizi kontrol ediniz diyor.

ancak biraz araştırmadan sonra p2p programları için modeme yeni port açmak gerektiğini öğrendim . ben deneme aşamasındayım . modeminin markasına göre araştır bakalım .

bilen arkadaşlar yardım etsin

kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.