ark.lar limewire açıkken download sırasında CPU nun 100% ünü kullanıyor.. bu sizce normalmidir..?
eger başka bir işlem yapmıyorsan o an için işlemci sadece limewire ye yükleniyor olmalı normal biçokkez duymuştum ama hiç dikkat etmedim açıkçası
limewire öyle yapabiliyor, sen ares in yeni sürümünü indir hem ram işlemci kullanımı daha düşük hem de çok daha fazla şey bulabiliyor, limewire hızında da iniyor, kesinlikle tavsiye ederim
evet limewire biraz kasar bilgisayarı ama üstüne yoktur bulmada
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
limewire öyle yapabiliyor, sen ares in yeni sürümünü indir hem ram işlemci kullanımı daha düşük hem de çok daha fazla şey bulabiliyor, limewire hızında da iniyor, kesinlikle tavsiye ederim
karedişm bende limewirenin ram kullanımndan şikayetçiyim gerçi şarkı bulması vs. iii ama bu deddiğin ares nasıl????
yeni sürümü işte ares in çok az yer kaplıyor ve baya şey bulabiliyor 3 gündür falan kullanıyorum ve bence kesinlikle limewire dan daha iyi
limewire boş hem çalıştırdıgında makına çok agırlasdıyor sen ares dene bende arres kullanıyorum ve gayet gozel bişey
sorun senn pcd e değil kardeş limewire çok ağır bi program bilgisayarı kasar herhalde senn pcde eski biraz...bende limewire pro var o birazdaha az kasıyo pc yi nedense artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme