Şimdi Ara

Limit TG Deneme Net ve Sıralamalarınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede öyle oldu hocam 72,5 bekliyordum 70 geldi sizde daha da farklı gelmiş.Matematik te boşum yok 38D 1Y diyor diğer soru noldu anlamadım.
  • 87.5 tyt 8053

65.25 ayt 593
    Limit TG Deneme Net ve Sıralamalarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhaer_ys -- 24 Ocak 2019; 18:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuturisticTURK kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 65 net diye iyi 70 e az kaldı diyordum

Benim hem matta hem fende fark var kaydırmadıgama eminim. Canım sıkıldı.

• Tyt 10539
    Mf 1743

Fen çalışmalıyım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adımadım1 A kullanıcısına yanıt
    Sonuçlara göre 52.25, cevap anahtarına göre 54.25.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde aldığımdan 100 puan daha düşük almışım /400-->300/
    Çok moralimi bozdu deneme matlarda sıkıntı yok sözellerde baya baya batırmışım
    Moraller pert
    Tmyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makbnbiso -- 24 Ocak 2019; 19:9:4 >
  • Gençler benim sınavım da yanlış okunmuş tyt 99 ayt 59.5 bu netlere yakın yapan varsa sıralamasını yazabilir mi?

• Pdf sini atabilecek olan var mı bulamıyorum bi türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerskysci

Anca tytye girdi

hocam ham puan mı?
  • Normal puan yazmışlar zaten ham dediğimiz okul puansız hali o yüzden direk puan.

• quote:

Normal puan yazmışlar zaten ham dediğimiz okul puansız hali o yüzden direk puan.
    helal olsun hocam

problemleri nasıl halledeyim sizce? geçen yılın apotemisi varda prob özürlüsüyken onu çözersem yazık olacak gibi
  • Ya aslında hocam benim de o kadar iyi değil problemler konu sahibi akmış esas onun baya iyi netleri hem tyt hem ayt.Ben elime geleni çözüyom genelde ayırmıyom pek esas aytyi sağlam tutmak lazım.Tyt için de ezbere yapılan klasik tarz problemlerden ziyade orta düzey uzun metinli ama yapılabilen 3 boyutlu şekiller barındıran eline ne geçerse çöz bence ama apotemi de çok iyi bende de geçen seneden kaldı pek çözmedim ama vaktin varsa kendini az geliştir sonra basabildipin kadar soru bas.Ama deneme daha önemli tabi

• quote:

Ya aslında hocam benim de o kadar iyi değil problemler konu sahibi akmış esas onun baya iyi netleri hem tyt hem ayt.Ben elime geleni çözüyom genelde ayırmıyom pek esas aytyi sağlam tutmak lazım.Tyt için de ezbere yapılan klasik tarz problemlerden ziyade orta düzey uzun metinli ama yapılabilen 3 boyutlu şekiller barındıran eline ne geçerse çöz bence ama apotemi de çok iyi bende de geçen seneden kaldı pek çözmedim ama vaktin varsa kendini az geliştir sonra basabildipin kadar soru bas.Ama deneme daha önemli tabi
    tamam hocam tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karabey12

Gençler benim sınavım da yanlış okunmuş tyt 99 ayt 59.5 bu netlere yakın yapan varsa sıralamasını yazabilir mi?
    102 net tyt 850 hocam

• Scippo S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

• Benim sonuclarim mi cikmamis yoksa sitede bug mi var?

• Arkadaşlar konu açtım ama bilen yok herhalde.Benim tyt’yi okumamış salak kurum iki farklı yerde girdim tyt ve ayt’ye ama sorun olmaz demişlerdi şimdi ayt sonucuma bakınca şok oldum tyt yok ayt gözüküyor tyt puanım yazmıyor ayrıca ve tyt pdf’i de hata veriyor yollamamışlar çünkü.Bundan dolayı sıralamam ve puanım düşük gözüküyor.Tyt 100 nete ne geldi ? Tr:33

Mat:37,sos:12 (yetişmedi),fen:18

• 90 tyt 58 ayt 1780 sizce sınava kadar 105 tyt 70 ayt yapabilir miyim? Bu yıl çok emek verdim 5 bine girmem lazım.

• Aynı problem bende de var ben de kaydirmadigima eminim.

• OdtüBilgisayar O kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım. Senden daha büyük hedefliyorum TYT her zaman kumardır konu eksiğim varken 58 yaptım, muhtemelen senin de eksik konuların var 10 net arttıracağız ve daha 5 ay var neden olmasın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.