Kotalı internette upload sayılmıyor.Bu avrupa'da da böyle.
arkadaşlar ben adsl izmir sorumlusuyla görüştüm .... 8 saat sınır diye birsey yok... sadece DOWNLOAD kotası var upload sözkonusu değil... kotalıda 29 milyon sabit ücret (bi arkadaş daha az kullanırsam faturam düşermi diye sormuştu) kendinizi kontrol edin günlük gibi bişi tutun dedi bende dumeteri filan anlattım ... hmmm ilginç dedi ... koptum yaaaa.... saygılar....
ya b enim bildiğim UL+DL mesela GPRS de fiatlama böyle mantıklısı da bu...bence...o zaman benim işim çoğunlukla UL diyelim o zaman nasıl olacak....
Ya bunun halen açık bir biçimde belirtilmemiş olması bir rezalet.Ama belkide telekomun sitesinde gerçekten sadece download hesaba katıldıgı için uploaddan hiç söz edilmemiştir.En azından öyle umalım...
Upload yapacak olanlar hiç durmasın kotalı adsl alsınlar
upload dahilmi diye telekoma telefon açıp sora sora en sonunda uploadıda dahil ettirecez. eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi
1. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL nedir?
Kota kullanımlı ADSL internet erişim hizmetidir. Kota download (veri indirme) kapasitesine bağlıdır. Kota aşılmasında ilave ücretlendirme yapılır.
Uygulamada; aylık 256 Kbps hız için 3 GB(Gigabyte), 512 Kbps hız için 5 GB(Gigabyte) download (veri indirme) kapasiteli ADSL internet kullanımı olup, bu kotaların aşılması durumunda ilave ücretin alındığı hizmet türüdür.
bunu telekomun kendi sitesinden aldım aleyhlerinde delil olarak kullanılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ozmenramazan
1. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL nedir?
Kota kullanımlı ADSL internet erişim hizmetidir. Kota download (veri indirme) kapasitesine bağlıdır. Kota aşılmasında ilave ücretlendirme yapılır.
Uygulamada; aylık 256 Kbps hız için 3 GB(Gigabyte), 512 Kbps hız için 5 GB(Gigabyte) download (veri indirme) kapasiteli ADSL internet kullanımı olup, bu kotaların aşılması durumunda ilave ücretin alındığı hizmet türüdür.
bunu telekomun kendi sitesinden aldım aleyhlerinde delil olarak kullanılabilir.
Gayet açık biçimde Download'dan bahsediyor. Upload'dan hiç söz edilmiyor. Zaten Upload dahil olsa kimse almaz kotalı.
beyler bende uplod beleş biliyorum
o zaman gayet iyi be ...kota UL daha çoksa en mantıklısı....
bu elemana inanısak kı adam olcüp biçmiş yanıdk FATURA 110 mıly fln gelcek
oha dıme napım yaa ööle
bu upload muhabbeti bitmez arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme