Şimdi Ara

linage2 official serverda hangi serveri seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yaklaşık 2 yıldır linage 2 yi oynuyorum.universite 3 sınıftaydım hiç unutmuyorum abimizin biri chronicle 2 yi getirmişti.hiç birşey bilmiyordum.hatta bizim oynadığımız server 3x(hellspawn server) olduğu için 1 ay talking islanddan çıkamamamıştım. :D neyse free serverlarda oynamak çok zevklidir bun çok iyi biliyorum.daha sonra extreme serverında 1 yıla yakın oynadım.chronicle 4 e geçtiğinde yaşadığım sorunlar beni çileden çıkardı.ve tamayle extreme hayatıma son vermiş bulunuyorum.2 aydır değişik serverlarda dolaştım fakat hiç mi hiç zevk almadım.kısacası bugunden itibaren orjinal serverda oynamaya karar verdim.eğer orjinal serverda oynayıp bana yardım edecek dostluk kurabileceğimiz arkadaşlar varsa lutfen bana yardımcı olsunlr.bide yaklaşık 8 tane server var hangisini seçmeliyim.?saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrnaki -- 20 Mayıs 2006; 13:50:19 >

• ben de hsclan serverında oynadım ama hacklendi heralde:(
    extreme denedim ama çok hızlı lvl atlandığı ve çok para geldiği için herkez en iyi itemları kullanıo ve herkez lvl 80 :S
    o yüzden bende en son lineage 2 world ün 3ncü serverında başladım server x10x10x20... (öyle bişiler:P)
    ama ortamı sağlam yani biri ile arkadaşlık kurduğunda adam seni tutuyo yamuk yapan yok(KO daki gibi)
    ama server biraz problemli ve şu sıralar kapalı:(
    sanırım tamamen c4 de geçmeye hazırlanıo!! bende tam bilmiom:/
    ama oyun seçerken oyun deil oynayan insanların kalitesi çok önemli ona göre seç:))
  • Server larin birbirinden hiç bir farkı yoktur , sadce ticari piyasaları ve oyuncu sayıları farklıdır. Bir değişiklik olmadıysa eğer en kalabalık ve piyasası en işlek server bartz dır. Ben bartzdayım ve bartz ı tavsiye edebilirim. Diğer server lardada turrk oyuncular var bazen bi acı kave için uğruyolar bizeTeon EU serveri olarak görünüyo ve bağlantının daha sağlıklı olduğu söyleniyo ama ben nezaman oyuna girsem teon un pingi tavan durumda. Eskiden bartz öyleydi şu anda yok . Hindemithtede biraz türk olması lazım. Bizi oraya geçmek için ayartmaya gelmişlerdide ordan bliyorum İnsan kalitesi dersen emin ol bir fark görürsün.
  • valla yorumunu daha once okusaydım kardeşim bartza geçerdim ama geç kalmış sayılmam.bartzda turk clani var mi? bide ben hindemite girdim.o kadar şanslıyımki biri bana girer girmez 10 dakka geçmedem no gradelerin top larını verdi :D hindemitte turk olması beni sevindirdi.bu official serverda arkadaslık ilişkilerini hemen hissettim.vala herkeze tavsiye derimç.çok farklı free serverlardan
  • orjinal servera gelıceksın ve hangısı ıyı dıye soruyorsun cok basıt numara 1 de hangısı varsa odur :) yanı bartz biz orda yız baya kısı olarak gelırsen takılırız Nıck Balanar okey hade gorusmek uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zakuska -- 20 Mayıs 2006; 17:59:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.