Orjinalden alıntı: Sercan_V aramızdaki fark bu çünkü biz FENERBAHÇEYİZ !!
Biz Hagileri alırken siz bilmem ne oviçleri alıyodunuz unuttun galiba
"Toni Schumacher,1988-89 sezonunda 103 gol ve tek yenilgiyle şampiyon olan,rıdvanlı, aykutlu efsane Fenerbahçe'de kalecilik yapmış,vakt-i zamanında Alman milli takımının da kalesini 6-7 yıl kadar korumuş kaleci.."
Yanlış alıntı mı yaptın yoksa yanlış bişey mi kopyaladın anlamadım dediğini.
Abi benim demek istediğim şu; sercan demiş ya biz alırız siz hayalini kurarsınız vs... Bunlar saçmalıktan başka bişey değil. Bugün siz alıyorsunuz rahatça, x yıl öncede biz alıyoduk, ondan y yıl önce siz alıyodunuz, z yıl önce bilmem kim alıyodu. Bunlar gereksiz tartışmalar. Sadece işte gaza gelmenin verdiği sonuçlar. Gerek yok bunlara herkesin futbolcusu kendine...
vizyon meselesi gerçektende bizim gözümüz yok kimsede isteyen istediğini alsın bizde alıyoruz o yüzden bi kıskançlık bi çekememezliğimiz yok.
İnşallah alırlar lincoln'üde lige biraz daha tat gelir ama sizin bu canaydın ve adnanlarla bu işler zor ikiside birbirini n kuyusunu eşmeye çalışıyor bu transferde juninho gibi olmaz umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Buradaki arkadaşlar .TaneR. 'den çok çekmiş anlaşılan
Bu postu şikayet eden arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorum.
Kamilliğin bu kadarı
ilahi 6s li ler sizi ya
quote:
quote:
Kamilliğin bu kadarı
şikayet edilmemiş ki
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
quote:
Kamilliğin bu kadarı
şikayet edilmemiş ki
Uyarı listemde var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme