Roberto Carlos transferi olmadan önce biz FB liler Roberto Carlos başlıkları açınca GS ve BJK liler "yeterrrrrrrr bıktıkk bu başlıklarınızdan gelecekse gelsin gelmeyecekse gelmesin şimdi kusacağım bunca başlıktan" diye kızıyorlardı. Şimdi her yer Lincoln topicleri ile dolu hiçbir FB li yeter yaa gelecekse gelsin gelmeyecekse gelmesin bıktık Lincoln başlıklarından demiyor.
Sebebi nedir?
vizyon meselesi bir yerde
alttan almak diyelim biz ona.
sevinsin adamlar boşver inamotolardan carruscalardan lincolne terfi etme fırsatları çıktı kaç sene sonra
bünye meselesi bir yerde...
neye kızıp kızmayacağınıza da biz karar vereceğiz, hayret bişi ya
belkide bilinc altinda bu transferde fiyasko ile sonuclanirsa acilacak olan topicler icin on hazirlik olabilir
ama ben daha oncede soyledim boyle adamlar insalah gelir ulkemize
Dostum bu forumda Carlos hakkında 2 senedir koun açılıyor, kabak tadı vermesi normal değil miydi sence (sizce) de ?
Lincoln hakkında da emin ol Tello dan daha az konu açıldı
fenerli olarak sevindim gelsin izleyelim görelim iyidir yani böle futbolcular gelsin zaten gelen futbolcunun neyini tartışcazki gelen gelsin çatır çatır oynasın işte futbolumuz daha bi yükselsin böylece. bence hakanı da göndersinler artık performans yerlerde geziniyor onun yerine saglamda bi forvet alsınlar lig daha bi şenlenir
Kızmaya hakkınızmı var.Carlosu alınca biz bişeymi dedik.Günde Carlosla ilgili en az 15 topic açıldı
muashdashdashd biz carlosu alırız onlar lincoln'ü alamazlar.
biz alıcağımızı bilir topiğimizi açarız onlar ona buna bel bağlarlar
aramızdaki fark bu çünkü biz FENERBAHÇEYİZ !!
quote:
Orjinalden alıntı: Sercan_V
muashdashdashd biz carlosu alırız onlar lincoln'ü alamazlar.
biz alıcağımızı bilir topiğimizi açarız onlar ona buna bel bağlarlar
Fener sağlama aldı, şimdiden Ronaldo, Ronaldinho, Adriano,Shevçenko,Trezege, topicleri gördük, kendilierini de 3-5 sene sonra görürüz
quote:
Orjinalden alıntı: Sercan_V
çünkü biz FENERBAHÇEYİZ !!
aferim sana
kommikkkkk......
hagi dişinda yıldız görmemiş. vizyon meselesi alttan alma diyelim.
yaw adnan polat alıstı saat kac demeye hala gecen yılda 1 lincolnü alamıcaklar iste yok adamla anlastık kulubu sorun cıkartıo diolar 2 tek yaptıkları gs li taraftarlara bos yer ümit vermek 3 ben isterim lincolnü alsınlar rekabet artsın biz gidip yine daha iyisini alalım ama nerde 4 ben söliyim ya isvecten ya da danimarkadan yine bi dandik adam bulup gelirler ya da ribery gibi genc yetenkli bi adam bulurlar onu da ac bırakıp kaderine terkederler o da kulubü terkeder..
hadi adnan polat saat kac diyceine sen getir su adamı da saat kac görelim
Ben kendi cevabımı yazayım başkası ne düşünür bilmiyorum ama konuyu açanın düşüncesi neymiş diye sorarsanız ben cevap olarak şunu söyleyebilirim. Bu cevabımın bir laf çarpıtma başkasına taş atma amacı yoktur tamamen içimdeki neyse onu söylüyorum :
Ben Lincoln başlıklarına kızmıyorum zira, Lincoln transferi beni rahatsız etmiyor. O gelirse rakibimiz acaip güçlenir diye bir korkum da yok faydalı olacağına inancım tam Lincoln ün ama öyle çok ürküten bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Bu sebepten durup dururken ortamı gerecek bir Lincoln eleştrim de yok. Ama itiraf edeyim eğer beni rahatsız edecek bir transfer olursa ve transfer edilen adamın bir iki kusurunu da bulabirsem sanırım biranda kendimi gelen adamı eleştirirken bulabilirim.
uefa cup süper kupan varsa bunu başarısızlıklarına karşı aktif şekilde bu kupaları hala öne sürüyosan senin lincolne hamite ona buna ihtiyacın yokturki kardeşim
Selamlar ;
Bir soruda ben sorayım madem müsadenizle.Zamanında Okan ve Emre Galatasaray'dan bedelsiz İnter'e gitti diye yeri yerinden oynatan medya ve Fenerbahçe'li ler neden şimdi " büyük konuşmamak lazımmış, aynısı bizimde başımıza geldi " demiyorlar Tuncay konusunda ? Yukarıda arkadaşlardan birisi " alttan almak diyelim " demiş, alttan almanın alasını sanırım bu konuya gönderme yapmayarak biz Galatasaray taraftarları daha fazla yapıyoruz, nedersiniz ?
Saygılarımla.
Lincoln işi de R.carlos gibi 2yıl uzarsa sizde kızarsınız..