Şimdi Ara

Lincoln bayıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkingfb

asıl sen anlamıyosun,,taraftar zaten içeri alınmamış..ha camlar kırıldıktan sonra içeri doluştularsa orasını bilemicem..zorla içeri girildiyse polisin davranışı doğrudur ister açık ister kapalı mekan olsun ne farkeder olay çıktıktan sonra..
    quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Hakkaten sorun mu var darking açık açık söyle bak? Son kez yazıyorum anlamazsan artık hiç bi mesajıma alıntı falan yapma rica edicem;

Polis, taraftara ne yaparsa yapsın, isterse joplasın, isterse tutuklayıp götürsün haklı olduğu sürece. Dünkü olaylardada haklıydı. Taraftarın taşkınlık yaratmasını engellemek istedi. Buraya kadar sorun yok. Benim dediğim ise; dünya'nın hangi bölgesinde bu tip bir olayda kapalı mekanda biber gazı sıkılmıştır? Bu hangi insanlık kuralında var? Orada onlarca uçaktan inen-uçaktan ineni bekleyen... olayla alakasız insan var. Bu insanların suçu ne? O kalp krizi geçiren adamın suçu ne?

Benim Galatasaray taraftarını savunmadığımı mesajlarımı cidden okusan görürdün ama sen hala başka dertdesin.

hala anlamamışsın cemo nun dediğini.

• quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

asıl sen anlamıyosun,,taraftar zaten içeri alınmamış..ha camlar kırıldıktan sonra içeri doluştularsa orasını bilemicem..zorla içeri girildiyse polisin davranışı doğrudur ister açık ister kapalı mekan olsun ne farkeder olay çıktıktan sonra..
    quote:

Hakkaten sorun mu var darking açık açık söyle bak? Son kez yazıyorum anlamazsan artık hiç bi mesajıma alıntı falan yapma rica edicem;

Polis, taraftara ne yaparsa yapsın, isterse joplasın, isterse tutuklayıp götürsün haklı olduğu sürece. Dünkü olaylardada haklıydı. Taraftarın taşkınlık yaratmasını engellemek istedi. Buraya kadar sorun yok. Benim dediğim ise; dünya'nın hangi bölgesinde bu tip bir olayda kapalı mekanda biber gazı sıkılmıştır? Bu hangi insanlık kuralında var? Orada onlarca uçaktan inen-uçaktan ineni bekleyen... olayla alakasız insan var. Bu insanların suçu ne? O kalp krizi geçiren adamın suçu ne?

Benim Galatasaray taraftarını savunmadığımı mesajlarımı cidden okusan görürdün ama sen hala başka dertdesin.

hala anlamamışsın cemo nun dediğini.

Beklemiyordum zaten.

• Siz zamanında darkingi anlamazsanız zamanı gelince oda sizi anlamaz bunda şaşılıcak bişey yok
  • quote:

Galatasaray'ın Schalke'den transfer ettiği Brezilyalı Lincoln, İstanbul'a olaylı geldi. Uçağı bir saat rötar yapan sambacıyı Atatürk Havalimanı'nda karşılamaya gelen çok sayıda taraftar içeri alınmayınca camları kırdı. Taşkınlıklarını sürdüren taraftarları güvenlik güçleri biber gazı sıkarak dağıtmaya çalıştı. Yıldız futbolcu, çıkış kapısına geldiğinde ise kalabalığı görünce geri döndü. Daha sonra taraftarlar, aralarından Lincoln'ü geçirip dışarı çıkmasını sağladılar. Ünlü oyuncu, taraftarların yoğun tezahüratları altında ve ezilme tehlikesi geçirerek havalimanından dışarı çıkartıldı. Lincoln polis midibüsüne bindirilerek oteline götürülebildi. Yönetimi de protesto eden taraftarlar, "Roberto Carlos geldiğinde taraftarlar içeri alınmıştı. Biz niye alınmıyoruz?" diye tepki gösterdi. Lincoln bugün 11.00'de Metin Oktay Tesisleri'nde açık alanda törenle imza atacak.

Milliyet

oldumu..

kimin anlamadığı ortada...

• kesin ordaki camları kıranlar da fenerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

kesin ordaki camları kıranlar da fenerlidir

bizim başkan ayarladı
  • adam bi maç yapsaydı bari öldürcekler adamı maça çıkmadan ayıda yavrusunu severken öldürürmüş bu iş ona benzedi biraz
  • Eyvah eyvahhh
  • Siz daha hapisteki fanatiklere siz biziz biz siziz diye açıklmalar yazın. Hala polis döven adamları kollayın, hala taşkınlık yapanlara karşı polisin biber gazını suçlayın. SEn bu adamları bu derece de aranda barındır sonra orda suçsuzlar var de. Yardım ve yataklık edersen böyle fanatikliklere kafana copta yersin suratına biber gazı da.
  • quote:

Lincoln konusu bi kenara da, Dünya'nın neresinde kapalı bölgeye biber gazı sıkıldığı görülmüş? Orada olayla ilgisi olmayan onlarca kişi varken, polisin artık şu oyuncak sandığı biber gazının orada ne işi var? Artık polis biber gazını öyle bi kullanıyorki, 100.000 kişinin arasında tek bir suçlu için atabilirler... Yazık...

ya cem allah aşkına

Biber Gazından ve Barut kokusundan yoksun bir Galatasaray taraftarı bu saatten sonra maalesef düşünülemez...

polislerin yaptığı da hayvanlık kesinlikle.

bu arada Lincoln özel arabaya değil, Polis Münübüsüne bindirilmiş güvenlikten dolayı

• Kesin iki Fenerlidir oradaki izdihamı çıkaran.
    Hep Fenerliler yüzünden olmuş.
  • Hah işte Melik söylemiş, Adamı polis minibüsüyle karşılıyorsunuz. Böyle bir taraftar kitlesi varken, hala polisin aldığı önlemleri çok buluyorsun. İlk önce aranızdakileri temizleyin.
  • bu arada biber gazının sıkılma nedeni, bazıları özhan canaydın lehine tezahürat yapmış 100-150 kişi de bunu desteklemiyince kavga çıkmış.
  • adnan polat açıklamış
    olayları çıkaran iki fenerliymiş
  • Benim taraftarim cag disi degil diye gormediklik yapmiyor diye elinde baltayla savasa gitmiyor diye GS yi cok kiskaniyorum

Soda talep ediyorum.

Bu forumda cok comert canim.

Valla siz olmasaniz ben bana beles soda dagitacak AKILLILARI nereden bulayim

Oh oh Orhan Ak i da cok kiskandim bi Cilekli Fresa alayim surdan ooh ohh

Off Sabri Ne frikikler atiyor beaa cok kiskandim Yoilla Yolla

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

bu arada biber gazının sıkılma nedeni, bazıları özhan canaydın lehine tezahürat yapmış 100-150 kişi de bunu desteklemiyince kavga çıkmış.

Emniyet özhana biber gazı sıksana niye bizimkilerre sıkıyon suçlu o
  • Ben bu tür karşılamaları hiç anlayamıyorum.Binlerce taraftarın ne işi var orada.
  • Ne kadar komik bir topik olmuş :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.