Şimdi Ara

Lincoln bayıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _quest1on_

görmemişin oğlu olmuş hesabı

Olay daha iyi ifade edilemezdi herhalde.

Lincoln içinden yanlışmı geldim acaba demiştir kesin,yada ben neymişim be abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Siz daha hapisteki fanatiklere siz biziz biz siziz diye açıklmalar yazın. Hala polis döven adamları kollayın, hala taşkınlık yapanlara karşı polisin biber gazını suçlayın. SEn bu adamları bu derece de aranda barındır sonra orda suçsuzlar var de. Yardım ve yataklık edersen böyle fanatikliklere kafana copta yersin suratına biber gazı da.

sabah sabah darking'le uğraştım şimdide sen mi çıktın hocam. Ben ne diyorum Allah aşkına bi okudunmu hiç? Bi bütün mesajlarımı okursan anlarsın. Ben olay çıkarmayan GS'lilerin ne suçu var diye birşey demedim. Orada onlarca uçak bekleyen, yolcu bekleyen, Lincoln'ü karşılamakla hiçbir ilgilisi olmayan insanların bulunduğu ortamda ne cürretle biber gazı sıkabilir polis bundan bahsediyorum.

Olay çıkaranları orda tutuklayıp götürebilirlerdi, joplayabilirlerdi. Buna birşey demiyorum. Gerekirse biber gazıda sıkabilirler. Bunada birşey demiyorum. Ama öyle bir ortamda bir sürü olayla alakası olmayan insana zarar verecek şekilde sıkılması tamamen suçtur.

O kalp krizi geçiren kişi Lincoln'ü beklemiyordu mesela.

Umarım anlarsınız artık. Gün bitti, anlayın demek istediğimi.

• quote:

Orjinalden alıntı: _quest1on_

görmemişin oğlu olmuş hesabı

ortegayı ne cabuk unuttun?
  • Allahın fenerlileri size yazacak güzel kelime bulamıyorum doğrusu lincolnun fenerbehcenin yerinde ne işi var siz roberto carlos la yetinin ha biz yıldız oyuncu aldık diyede sevinmeyin sizin gibi zeki insanlar r. carlos un formasını alsın parayı fener vursun
  • Galatasaraylıların arasından inşallah sağ kalmıştır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: battman@

Galatasaraylıların arasından inşallah sağ kalmıştır....

pek sanmam

• Bende taraftarları çok sevdi sandım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.