Şimdi Ara

Lincoln'den Tam Verim Alamamamızın Nedeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: irish

Sion maçında çok çalıştı Lincoln ve oldukça da yoruldu. Bunu da etkisi vardır diye düşünüyorum..Ama bugün verdiği pas muhteşem

abi bugünde iyiydi. dikkat edin arda olmayınca o da pasifize oluyor. paslaşacak adam bulamıyorki ayhandan başka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxwampire

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Sion maçında çok çalıştı Lincoln ve oldukça da yoruldu. Bunu da etkisi vardır diye düşünüyorum..Ama bugün verdiği pas muhteşem

abi bugünde iyiydi. dikkat edin arda olmayınca o da pasifize oluyor. paslaşacak adam bulamıyorki ayhandan başka.

bencede haklı arkadaş herşeyi lincolden bekliyoruz pasla ilerletseler lincoln çok pozisyona girer sion maçında carrusca ile iyi yapıodu işide carrusca bitirdi bide ayhan faktörü var tamam ayhan çok iyi futbolcuda pas alınca olumlu değil ya adam hep geri hep geri düşünüyo orda lincoln kaçıo o geride linderooth a verio ayhanla lincoln anlaşamıo arda olması lazım

• Lincoln klas bir oyuncu ve her zaman iyi oynar yanlız şu var takım kötü oynarsa oyuncu orada kaybolur Lincoln'un iyi olduğu hiç bir maçta kötü socuçlar almadık , yani deyinmek istediğim nokta şu takım nekadar iyi oynarsa oyuncular okadar yıldızlaşır ama takımın kötü oynadığı bir maçta kimse bütün yükü Lincoln'e yüklemesin
  • Adam fazla gol atmaz Ama attırır
    Bitiyorum Oynadığı futbola..
    Giydiğin krampon olıyım
  • arda ile lincoln oynasın bak siz o zaman görün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

arda ile lincoln oynasın bak siz o zaman görün.

abi adam 2sini aynı anda sokmuyor ki oyuna ardayı lincoln ün yedeği yapıyor 2 yeteneği aynı anda sokabilse oyuna çok güzel olucak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.