Şimdi Ara

Lincoln'den Tam Verim Alamamamızın Nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lincoln dikkat ederseniz pek kendine oynamıyor. Dripling atıp vuracağı yerde Hakan Şükür'e gol attırmak için pas veriyor. Hakan da topu düzeltene kadar evliya çelebi dünyayı 7 kez tavaf ediyor.

Birileri Hakan Şükür'ün rekor kırdığını felan anlatmalı Lincoln'e. Lincoln eğer pas vermek yerine dripling atıp şut çekmeyi yada adam eksiltmeyi denese emin olun her maç 2 gol atar kesin. Süper bir yetenek çünkü. Egoist olması lazım biraz. Hakan gibi bir forvet var önünde çünkü

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxwampire

Lincoln dikkat ederseniz pek kendine oynamıyor. Dripling atıp vuracağı yerde Hakan Şükür'e gol attırmak için pas veriyor. Hakan da topu düzeltene kadar evliya çelebi dünyayı 7 kez tavaf ediyor.

Birileri Hakan Şükür'ün rekor kırdığını felan anlatmalı Lincoln'e. Lincoln eğer pas vermek yerine dripling atıp şut çekmeyi yada adam eksiltmeyi denese emin olun her maç 2 gol atar kesin. Süper bir yetenek çünkü. Egoist olması lazım biraz. Hakan gibi bir forvet var önünde çünkü

Türk futbolunu bu seviyeye taşıyan Hakan Şükür dür Lincoln kendide şut cekiyor onları görmezden gelme...

• quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

quote:

Orjinalden alıntı: xxxwampire

Lincoln dikkat ederseniz pek kendine oynamıyor. Dripling atıp vuracağı yerde Hakan Şükür'e gol attırmak için pas veriyor. Hakan da topu düzeltene kadar evliya çelebi dünyayı 7 kez tavaf ediyor.

Türk futbolunu bu seviyeye taşıyan Hakan Şükür dür Lincoln kendide şut cekiyor onları görmezden gelme...

Hagi demek istedin sanırım???

• Ben Hakan Şükür'ün emeklerine rekorlarına yada kariyerine birşey demedim.Şimdiki zamanı söylüyorum.Hakan sadece kariyerini ve ismini zedeliyor bunu görün artık.Hakan eski Hakan değil.Tıpkı Vieri gibi.Futbolu bitti artık.Bunu görmesi lazım olgunluğuna hayran olduğum Hakan Şükür'ün.
  • Bırak artık Hakan b.kunu çıkarana kadar da oynanmaz ki bu. Futbol fizik oyunu. Ne yüzsüz adammış. Tabi bunları şimdiki oyununu göz önüne alarak söylüyorum. 15 senedir yeter yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

Bırak artık Hakan b.kunu çıkarana kadar da oynanmaz ki bu. Futbol fizik oyunu. Ne yüzsüz adammış. Tabi bunları şimdiki oyununu göz önüne alarak söylüyorum. 15 senedir yeter yahu.

İşte biz böyleyiz. Gol atınca futbolun kralı olur. Emin olun
  • gözlerim Necati'yi aramıyor değil.... Necati + Ümit karan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakan'in yerine kim geccek?
  • bence adam verimlide forvetlerimiz verimsiz.necatiye gerçekten yazık oldu.ben lincle çok iyi anlaşacaklarını düşünüyordum.
  • bencelincolnden gayet iyi verim alıyorsunuz..
  • Maçı bizzat canlı izledim..Sölediğine katılıyorum bugün lincoln LİNCOLN gibi oynamadı.inanıyorumki buna bir form düşüklüğü yada moral bozuklugu sebep olmuştur..Ama tüm şartlara rağmen Ümit karana o mükemmel pası atması tamamen KALİTEEnin göstergesidir
  • hakan milli takımı da rehin aldı zaten....üstüste 8-10 özel maç yapıp kırdırsalar rekorları da biz de rahat etsek.....
  • Şu Holosko'yu alsak çok iyi olur aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARMIN

gözlerim Necati'yi aramıyor değil.... Necati + Ümit karan

Necati'yi hiç arama dostum. Dün Kayseri - Ankara maçında staddaydım Necati'yi dikkatle izledim ve adam bitmiş yani boşuna GS'dan göndermediler onu emin ol. Bir gol attı dün Necati ama defansın hatasıydı oda
  • hakan eskisi gibi değil geçen youtube da gollerini seyrettim 2-3 adam eksiltip gol atıyodu şimdi kalenin önündeyken kaçırıyo ama hakan hakandır futbolunda düşüş olabilir ama metin oktay gibi onunda yerine kimse gelemez. ümit karanı necatiyi falan hakanla kıyaslamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

Necati'yi hiç arama dostum. Dün Kayseri - Ankara maçında staddaydım Necati'yi dikkatle izledim ve adam bitmiş yani boşuna GS'dan göndermediler onu emin ol. Bir gol attı dün Necati ama defansın hatasıydı oda

kendini bitirdi. çok havalandı. adanaspordan geldiğini unuttu. yıldız olmaz marifet değil yıldız kalkmak marifet. bunun en büyük örneği necatidir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

kendini bitirdi. çok havalandı. adanaspordan geldiğini unuttu. yıldız olmaz marifet değil yıldız kalkmak marifet. bunun en büyük örneği necatidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Şu Holosko'yu alsak çok iyi olur aslında.

özer gelecek sağ kanada. birde holoskoyu alsak süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Şu Holosko'yu alsak çok iyi olur aslında.

adam coştu hakkatten. alırsak iyi iş yapar
  • Sion maçında çok çalıştı Lincoln ve oldukça da yoruldu. Bunu da etkisi vardır diye düşünüyorum..Ama bugün verdiği pas muhteşem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.