Bir FENERBAHÇELİ olarak futbolcu sanılan,10 numara sanılan lincolnün bize karşı oynamasını istiyorum.Çünkü oynasında ALEX’İN onu sahadan silişini hep beraber görelim.Hem galatasaraylılar yenildiği zaman şu yoktu bu yoktu diye bahane bulamasın
Ben de oynamasını istiyorum hatta büyük bir patlama yapııp topu sizin kaleciyle beraber tıpkı ligin başlrında olduğu gbi kaleye sokmasını ondan sonra da tribünlerin dut yemiş bülbül gibisi susmasını istiyorum ama adam maaelsef sakat.
Futbolcu sanılan adam sizi tek başına yenerken neden silmedi alex onu sahadan diyeceğim ama tatildesin cevap veremezsin diye susuyorum...
Diğer fbli arkadaşlar lütfen alınmasın böyle adamlara böyle muamele edilir. Kimse ile aramda polemik yaratmak istemiyorum...
arkadaşlar şunu söyliyim lincoln gerçekten iyi bir futbolcuydu ama sorunu istikrarsızlığı ve gitgide düşen formu ki galatasarayda formu gitgide düşüyor bu yüzden fener maçına çıksada fazla bi varlık gösteremiyeceğini düşünüyorum. gerçekten alexle karşılaştırma yapılmayacak bir futbolcu ki ronhaldino olmasaydı birezilya milli takımında lincoln değil alex olurdu fazla tartışılmıcak konu bu biraz futboldan anlayan biri objektif bakabilen biri anlar arkadaşlar..
işte bu yüzden oynamasını istiyoruz ki eğer faklı bir malübiyet tattırırsak gs'a sığınacak kapı bırakmak istemeyiz..
arkadaşlar içiniz rahat olsun. hiç bir Galatasaray lı eğer yenilirse biz eksiktik, şu oynamadı falan filan diye mazeret ileri sürmez. bizi başka takımlarla karıştırmayın. saha dışı faktörler olmasın, dürüst bir hakem olsun, Galatasaray zaten en iyisini yapar.
quote:
Orjinalden alıntı: B A L A M İ R
arkadaşlar şunu söyliyim lincoln gerçekten iyi bir futbolcuydu ama sorunu istikrarsızlığı ve gitgide düşen formu ki galatasarayda formu gitgide düşüyor bu yüzden fener maçına çıksada fazla bi varlık gösteremiyeceğini düşünüyorum. gerçekten alexle karşılaştırma yapılmayacak bir futbolcu ki ronhaldino olmasaydı birezilya milli takımında lincoln değil alex olurdu fazla tartışılmıcak konu bu biraz futboldan anlayan biri objektif bakabilen biri anlar arkadaşlar..
işte bu yüzden oynamasını istiyoruz ki eğer faklı bir malübiyet tattırırsak gs'a sığınacak kapı bırakmak istemeyiz..
hadi canım sende... alex'in milli takımda oynayabilmesi icin... ronaldinho sonra kaka sonra juninho sonrada diego gibi futbolcuların dünya uzerinde olmaması lazım... anca o zaman... istersen daha sayarım üstüne...
size karşı oynadı ya gördük işte 2 sene önce
quote:
Orjinalden alıntı: ayhansx1
belli ki doyamamışlar anlasana
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
quote:
Orjinalden alıntı: B A L A M İ R
hadi canım sende... alex'in milli takımda oynayabilmesi icin... ronaldinho sonra kaka sonra juninho sonrada diego gibi futbolcuların dünya uzerinde olmaması lazım... anca o zaman... istersen daha sayarım üstüne...
kardeş dida'yıda saysaydın
birkere kaka juninho gibi futbolcular 10 numara oyuncuları değil lincoln alex ronaldinho gibi oyuncuların mevkilerini karıştırma ronaldinho olmadığında konfederasyan kupasında lincoln sahaya çıkmadı alex çıktı ve istersen birezilya milli takımında attığı parmak ısırtan golleri youtubeden izleyebilirsin...lincoln ne yapıyodu ozamanlar?ben lincolnu hiç milli takımda görmedim gollerinide
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhansx1
belli ki doyamamışlar anlasana
siz kezmana doymadıysanız bizde onu kadroya alabiliriz (psv)
adamlar bir türlü lincoln e doyamıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme