Hıncal Uluç Lincoln'un milli takıma alınmamasının sebebine Ronaldinho ve Kaka demişti , bu iki adam Lincoln'den çok korkuyorlarmış bunların yerine oynar diye , yedek kalmak istemiyorlarmış. Bu yüzden aldırtmıyorlarmış Lincoln'u milli takıma.Bu bilginin kaynağıda Mustafa Denizli imiş. Ülkemin futbol otoritelerine bak , futboldan bihaber zavallı otoriteler.
quote:
Orjinalden alıntı: skiptomylou08
Hıncal Uluç Lincoln'un milli takıma alınmamasının sebebine Ronaldinho ve Kaka demişti , bu iki adam Lincoln'den çok korkuyorlarmış bunların yerine oynar diye , yedek kalmak istemiyorlarmış. Bu yüzden aldırtmıyorlarmış Lincoln'u milli takıma.Bu bilginin kaynağıda Mustafa Denizli imiş. Ülkemin futbol otoritelerine bak , futboldan bihaber zavallı otoriteler.
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
arkadaş, hangisinin kariyeri daha iyi diye sormamış, hangisi daha iyi futbolcu diye sormuş...
ben ricardinho'da hiç bi numara göremediğim için şimdiye kadar lincoln diyeceğim, tekniği ve şut yeteneği çok daha iyi
Büyük harfle bile kariyer yazmıştım ama
Ricardinho
Kariyer olarak Ricardinho, performans olarak ise kararsızım
Lincoln vs Ricardinho
Ha şöyle. Bırakın artık Alex'i Carlos'u Kezman'ı da oyuncularınızı kendi sınıfındakilerle kıyaslayın artık
Kızmayın ama ikisi içinde iyi diyenlere katılmıyorum. İkisinin iyi oldukları maçları toplasan 4-5 maçı geçmez. Yani ; İstikrar : 0 Takım Oyunu : 0 Kondisyon : 0 Takıma Katkı : 0 Potansiyel : Muamma
kariyer olarak tabiki rico paşa
lincoln alex ve delgado ile aynı klasmanda ricardinho daha çok orta sahaya yakın oynar golü azdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme